Талисмани за зачеване

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Талисмани за зачеване

Много хора, независимо, че не страдат от каквито и да е заболявания, по необясними причини не могат да имат деца. Мястото и домът, в който живеем влияят върху качеството ни на живот, в това число и върху този негов аспект.

Проверете доколко е благоприятен западният сектор на жилището ви, тъй като той е свързан с възможността за появяването на бял свят на деца, тяхното развитие и успехи.

Западният сектор се свързва с момичетата до 15 години, а северо-източният с момчетата. Ако тези сектори са затрупани с много предмети, са възможни проблеми с появата на деца.

Може да сложите в тези сектори аксесоари, символизиращи децата и майчинството: семейни, детски снимки, метални звънчета, музикални инструменти или икони, символизиращи майчинството.

Талисмани за зачеване

В западния сектор на спалнята трябва да има изображение на нарове. Те са символ на многодетното семейство. Фигура на слонче е също важен талисман в спалнята, който подпомага зачеването.

Но избирайте талисмана внимателно – хоботът на слончето трябва да е отпуснат. Високо вдигнатият слонски хобот е съвсем друг символ - на победа.

Аметистът също помага за зачеването. Има поверие, че за зачеване на дете трябва да се пие от аметистова чаша. Този камък, ако е под възглавницата, донася щастливи сънища, които оказват благотворно влияние върху бъдещата майка.

За да може аметистът да е полезен, трябва да се инкрустира в сребро. Ако е на пръстен, препоръчително е да се носи на безименния пръст на лявата ръка.

Лунният камък помага за зачеването, нормалното протичане на бременността и благополучното раждане. Не се препоръчва обаче да се носи постоянно. Пръстен с този камък се носи на кутрето.

Червеният яспис спомага за зачеване. Зеленият яспис, инкрустиран в сребро, спомага за лесното раждане и се препоръчва да се носи на верижка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Оффффф
Оффффф
18.01.2014 21:57
Аааааа, глупостииииииииииии !
Стига с тее простотии,бе!

Как ше ти няма нищо, а пък не можеш да имаш деца. Щом едно тяло не функционира правилно, значи е болно,точка.

Едно време беше 100 %,че ако двойка е бездетна, вината е на жената, мъжете бяха напълно невинни. После се оказа, че май не е така, ми е почти обратното, защото всяко 3то бездетно семейство е такова заради кофти човечетата на господина.
Може би ако съвременните двойки намалят цигарите, кафето, ниските талий през зимата, впитите гащи и мръвките, ще се радват на деца по-често.
2
1
Анелия
Анелия
25.10.2014 14:02
Понякога в двойките има имунна несъвместимост и единственото решение е ин витро. При имунната несъвместимост и двамата са в отлично здраве, но сперматозоидите на мъжа се унищожават от средата във вагината на жената още съвсем в началото и така не могат да стигнат до яйцеклетката. Има доста случаи на бездетни двойки, коите се разделят и след това и двамата имат деца от други партньори.
1
0
Маца
Маца
30.07.2014 19:08
Ти престани с глупостите! Живея в Америка и нищо здравословно ни няма със съпруга ми! Защо не зачеваме тогава? Не се любиме добре ли, к'во? Щом знаеш толкоз отвори клиника за фертилитет!
3
0