Амулети за привличане на пари
Amulets to attract money
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Амулети за привличане на пари

Амулети за привличане на пари

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
дъжд от пари
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

За да създадете амулет за привличане на пари, съберете 27 семки от тиква, увийте ги в парче червен памучен плат и ги носете близо до тялото си.

Амулет за привличане на пари се прави от 27 изсушени гроздови зърна, които се увиват в парче оранжев памучен плат и се носи плътно до тялото.

Амулетите губят силата си два месеца, след като са били направени. Тогава трябва да се подновят. Амулетът е предмет, който ви зарежда с необходимата енергия за привличане на нещо определено.

Направете си амулет за привличане на пари. В четвъртък, след залез слънце, и най-добре при силен вятър, усамотете се и с една и съща клечка кибрит запалете първо зелена, а след това червена свещ. Поставете ги в центъра на масата.

Поклонете се на всички посоки на света. Потъркайте дланите си една в друга, докато не усетите топлина, и се обърнете с лице към свещите.

правене на амулети

Кажете: „От ден на ден и от седмица на седмица, от година на година, от сега и завинаги да се умножават богатствата ми! ” След това вземете магнит, който сте държали три дни заровен в земята, а след това три часа – под течаща вода.

Опушете го с прах от цветове на жасмин. Сложете магнита в дълбока чиния и я поставете вляво от свещите. Върху магнита кръстосайте клонка розмарин, кипарис, босилек и анасон. С червен и зелен конец, усукани заедно, увийте тринадесет пъти магнита с клонките.

Завържете краищата на въжето с шест възела. Когато свещите изгаснат сами, покрийте чинията с квадратно парче червен плат и скрийте в източната част на къщата за три денонощия.

След това от червения плат се ушива малка торбичка и в него се слага магнитът и клонките. Торбичката се връзва с жълт конец. Този амулет се закача в горния ляв ъгъл на външната врата, от вътрешната страна.

Амулетът има сила шест месеца, след това трябва да се изгори на тайно място. Магнитът се използва за създаването на нов амулет. Не трябва да казвате на никого за какво служи амулетът. В противен случай ще развалите действието му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
58
49
39
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Adriana Burgazlieva
Adriana Burgazlieva
18.02.2016 19:14
Неадекватно,тъпо и лишено от всякаква мисъл и смисъл!!!Уж конци,а после въже....външният ъгъл на въртешната страна,егати олигофренията...............
1
0
Виракоча
Виракоча
10.02.2015 22:28
В този свят да събереш всички пари на света пак ще умреш и ще се родиш по някое време човек и пак трябва да търсиш изход от лабиринта тук не е състезание по събиране на пари, търсете изхода това е свят на болката...
1
1
Paulina Georgieva
Paulina Georgieva
03.05.2014 13:12
важна е вярата но може и да опитам
4
3
МАЯ
МАЯ
04.04.2013 23:22
ИНТЕРЕСНО,МОЖЕ И ДА ОПИТАМ/ВАЖНОТО Е ДА ВЯРВАШ.
1
1
Erdo
Erdo
03.10.2012 07:28
Znache i ti si lajkinia
0
2
Andalusiq
Andalusiq
18.09.2012 02:30
Много по-просто е! Но не е за лапешки акъли,затова и няма да споделя тайната! Вземете се оправете,тогава чакайте наготово,да е/а и смешните ви нищожества,лъжещи!!!
7
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
14.08.2014 02:32
Доста злобен коментар според мен. Естествено, всеки човек който има малко акъл ще се сети, че трябва сам да си помогне и да си заслужи печалбата, а след това да си прави амулети и т.н. за привличане на пари. А относно това че не би казала "тайната" на някакви си "лапешки акъли", ами те ако са такива няма да им се получи дори да използват всички амулети, магии и т.н. за привличае на пари. Все пак не можеш да разчиташ само на късмета, дори и да ти е даден на готово.
4
2