sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене на карти за осми март

Гадаене на карти за осми март

Нина НордНина Норд
Джедай
760562
Гледане на карти
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Жените винаги са се интересували какво им готви съдбата в любовта. Вечерта на осми март те могат да разберат това с помощта на гадаене с карти.

За гадаенето ще ви трябва чисто ново тесте карти. Вадят се всички валета от тестето и всяко от валетата ще символизира мъж, когото познавате и от когото се интересувате.

Гледане на карти

Не е необходимо те да съответват като коса и очи на възприетото схващане за това, просто всяко вале символизира определен мъж.

Валетата се разбъркват и се нареждат в редица с гърба нагоре. Тестето се разбърква и картите се разпределят в тестета с равен брой карти под валетата.

След това разперете тестетата под валетата като ветрила и анализирайте какво съдържат. Ако има повече карти от една боя, това означава различни ценности в отношенията с мъжа.

Купите символизират любов, спатиите – мъка, карото – пари, пиките – уют в семейството.

След като анализирате ветрилата, махнете едно от тях, което най-много не ви харесва, и махнете и валето, което е заедно с тях. Останалите ветрила се събират, разбъркват се и се разпределят на тестета под трите валета. Отново се разпределят на ветрила, анализират се и се маха ветрилото, което е най-неизгодно според вас.

След това се правят две ветрила, премахва се едното и когато остане само едно, се обръща валето, за да разберете кой мъж ви е определила съдбата.

Можете да гадаете на осми март и по друг начин. Вземете ново тесте и мислете концентрирано за мъжа – обект на вашето гадаене.

Разбъркайте тестето и извадете шестте най-горни карти, подредете ги в редица с лицето нагоре. Под тях наредете още една редица от шест карти. Махнете от двата реда картите, които се повтарят по двойки в един ред.

Подредете трети ред отдолу и отново махнете двойките повтарящи се карти, ако има такива. Продължавайте да оформяте редици, докато не станат шест, като махате двойките карти.

Съберете картите от редиците в тесте и повторете процедурата, като правите редици от по пет карти. Махнете повтарящите се карти по двойки в редица, след това съберете картите и направете редици по четири реда.

Взависимост от това колко двойки карти сте събрали, ще разберете какво ви предстои. Една двойка карти означава, че мъжът има сериозни намерения към вас.

Две двойки – той е влюбен във вас, но чувствата му са нетрайни. Три двойки карти – харесва ви и иска да пофлиртува с вас. Четири двойки – липсвате му, пет двойки – мисли постоянно за вас.

Шест двойки карти – има си друга, седем двойки карти – вие сте му безразлична, но не го показва.

Разгледайте и нашите пожелания за осми март.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest