Съществува ли родовата магия и проклятие
Da li postoji magija predaka i prokletstvoDoes Ancestral Magic and Curse Exist?
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Съществува ли родовата магия и проклятие

Съществува ли родовата магия и проклятие

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
763108
Съществува ли родовата магия и проклятие
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Най-страшната и опасна черна магия е родовото проклятие. Няма по-тежка прокоба не само за отделния човек, но и за цялото му семейство. Най-трудно се разваля точно това заклинание.

Проклятието се разделя на три вида: Пряко, магическо и родово.

Прякото е следствие на омразата на някой към определен човек. Така той нанася вреда и изпраща негативна енергия без даже да контролира действието.

Магическото проклятие е черна магия, която се прави от вещери.

Родовото проклятие е много по-силно от магиите, напълно достатъчно е да го има един човек, за да страдат поколения напред.

Когато има направено проклятие върху целия род, ако то не бъде отстранено навреме, знайте че ще се предава от поколение на поколение. Може да достигне хора, които дори не са познавали своя предшественик, към когото е било насочено проклятието.

Тази опасна магия може да се премахне само с искрени молитви, които са искрени и чисти, от сърце.

Съществуват и няколко похвата, чрез които човек превантивно може да се защити от черното родово проклятие. Според доста магове родовото проклятие е толкова страшно и такава опасна злина, че е доста по-добре се приложи превантивна процедура, за да стои опасното проклятие настрани, отколкото да се търсят методи за отстраняването му.

На първо място потърсете помощта на биоенерготерапевт. Точно негова е задачата да кодира късмет, здраве и енергия във вашия дом. Така всяка потенциална злина ще бяга надалеч.

Друг метод е да си направите забрани за всякакви проклятия и уроки, които ще спрат движението на лоши сили към вас и вашето семейство. Така ще се предпазите и от всякакъв вид лоша енергия, която може да навреди на вас или околните.

Най-често заклинания за родово проклятие правят лоши хора, в някои случаи дори от магьосници, които насочват своята лоша енергия в посока, която ще причинява само злини и нещастия. Те пращат в дома на човека, който е нарочен духове, които всяват тревога, страх и безпокойство. Знайте, че незаменим помощник на всяко проклятие е водата, защото тя има памет и точно чрез нея се пренася злата прокоба в дома на нищо неподозиращото семейство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
517
46
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
рая
рая
05.05.2015 14:41
Здравейте.
Аз имах родово проклятие от майка ми , баща ми и майката на баща ми , мога само да кажа че това е нещо ужасно да не си искан в отробата на майка ти . Но карай , аз си знам какво е да живееш с това . Махнаха ми го с риба , но докато пътувах ме към мястото стана буря видях малко турнадо , и за капак завяля и огромна градушка влезнах в аварийна лента и карах бавно , човека който трябваше да изчисти този дявол ми каза спри , спрях и след няколко секунди един тир се завъртя пред мен . Ако не бях спряла , сега нямаше да четете моят коментар . Само мога да кажа това има много измамници да взимат парите на хората но Бог ме прати при човек който 2 пъти вече вади Мен и детето ми от гроба .
7
2
monika
monika
26.08.2015 09:54
A koi e tozi chovek? Az veche ne znam kam koi da se obarna, vsichki sa izmamnici.
7
1
Galina
Galina
02.01.2015 15:16
Милена тук не става въпрос за перфектни хора,а за силата на мисълта,силата от болката или омразата,не вярвайте ако ахискате в магии,но има родови и другите посочени по-горе проклятия...аз като снаха станах жертва на такова и го разбрах няколко години по-късно...на кратко:преди около 100 години бащата на свекърва ми е пребил до смърт едно малко момченце,чувала съм,че бил лош човек,такава е и свекърва ми,за която мога да напиша свастичен роман,та майката на това детенце в мъката си го проклела с думите,да ви умрат децата (или момчетата) до 9-то коляно.И така се почва,на дядото му умират две момчета,после на свекърва ми умира първородния син,моя малкия син също почина като малък,после на зълва ми сина почина,на наша първа братовчедка почина брат й много млад,после сина й неочаквано за всички....не ми се мисли,аз имам двама внука,да са ни живи и здрави,етърва ми има син,той има син...свекърва ми имаше и други братя и сестри,но те бяха много добри хора,само тя е изчадие адово,и всички се надяваме един ден със смъртта й всички нещастия да си идат от нашите семейства
11
1
Яна
Яна
19.07.2014 13:58
На моята баба и казаха,че има родово проклятие в рода което се предава от почти 100 години.
6
5
Jordan
Jordan
18.01.2014 11:12
аз сьм потьрпеш от такова родово проклятие което се предава от Маика на дьщеря и внучка
7
3
Емануела
Емануела
06.04.2014 20:40
Какво точно се е случило при вас и премахнали ли сте го,защото и ние сме в същото положение
8
1
милена петрова
милена петрова
08.10.2013 10:21
Няма ли да излезне по разумно човек да вярва че е толкоз перфектен {щом мисловно може да създаде такава енергия че да пречи години векове на някого} също така да си създаде такава защита от такава злокобна намеса. Всичко е въпрос на настройка посока и цел естествено и сила една истинска молитва пред създателя може да голяма защита. Не че не вярвам в магиите просто вярвам че ангелът хранител пазител прикрепен към земното ми тяло при светото кръщение ще си свърши работа. Също така вярвам че лошото не се побеждава с лошо доброто има по силна енергия не случайно има плюс и минус доброто е плюс лошото е минус плюсът винаги е нещо видимо защото е по силно минус просто е кръгла нула...
5
0
niq
niq
18.08.2013 12:46
До колкото съм чувала в южна България има един ... поп ли е свещенник ли е, той разваля родови проклятия,на около 90 години е.Не мога да си спомня къде точно е, но е някъде в родопите в забутано село в което се стига трудно.Друго не мога да кажа.
5
0
кеви
кеви
03.07.2015 16:42
къде е този поп
1
0
pepinali
pepinali
30.06.2013 01:37
иван помогни тогава
1
1
ivan
ivan
30.01.2013 23:29
развалям всякакви магии обсолиутно безплатно
15
6