sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене с помощта на домашни любимци

Гадаене с помощта на домашни любимци

AdminAdmin
Дарт Вейдър
656372
Гадаене с помощта на домашни любимци
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ако имате домашен любимец, можете да гадаете за бъдещето на любовта си с негова помощ. Нахранете любимеца си преди гадаенето. Ако той е куче, вземете топка, кокал, пантоф, парче хляб, кисела краставичка и мека играчка.

Наредете ги пред кучето и нека гадаенето за любов започне. Ако кучето вземе топката, ще срещнете мъж, който ще е душата на компанията, той ще внесе в живота ви радост и хармония.

Ако кучето вземе кокала, избранникът ви ще е жесток и стиснат човек, той ще ви накара да страдате. Ако кучето избере пантофа, любимият ви ще е преди всичко ваш приятел, ще се грижи за васи ще ви направи щастлива.

Ако кучето вземе парчето хляб, ще срещнете мъж, който няма да може да ви осигури това, от което имате нужда, и най-вероятно единственият човек, който ще работи в семейството, ще сте вие.

Ако кучето вземе киселата краставичка, любимият ви ще обича шумните купони и има вероятност да е склонен към пороци. Ако кучето вземе меката играчка, ще можете да манипулирате любимия си и той винаги ще ви се подчинява.

Ако имате птица в клетка, тя може да ви покаже бъдещето и по-конкретно да направите гадаене за работа. Сложете в една малка купичка пшенични зърна, в друга – трохи от хляб, в трета – овесени зърна, а четвърта – парчена плодове.

Разположете купичките в четирите ъгъла на клетката. Ако птицата кълве овесените зърна, ви очаква неприятна работа, която обаче ще ви донесе много пари и солидни връзки.

Ако птицата кълве трохите хляб, това е предупреждение за вас, да не инвестирате в близките времена парите си в съмнителни проекти.

Гадаене с птица

Ако птицата кълве пшеничните зрънца, очаква ви сериозна финансова изненада. Ако птицата яде плодовете, очаква ви нова любов.

Какви други домашни любимци са подходящи за гадаене? С помощта на домашния ви любимец – гризач можете да разберете какво ще е времето. Късно вечерта сложете парченце хляб при любимеца си.

Ако на сутринта хлябът е нагризан от горната страна, времето ще е хубаво, можете да планирате почивка на чист въздух. Ако хлябът е нахапан откъм долната страна, времето ще се влоши.

Ако хлябът е почти напълно изяден, ще има рязко влошаване на времето.

С помощта на котка ще разберете дали определено ваше желание ще се изпълни. Напълнете три купички – едната с вода, другата с мляко, третата – с парченца месо.

Ако котката тръгне първо към водата, желанието ви няма да се изпълни, ако тръгне към млякото, ще се изпълни, а ако тръгне към месото, ще трябва да платите скъпо за изпълнението на вашето желание.

Вече знаете как да гадаете с домашни животни. Вижте още техники за гадаене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
57
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
куул гърл
куул гърл
04.06.2013 10:18
Моето куче избра хляба,но пък то е кокер,ще изяде това което види първо тъй че аз не виждам особен смисъл в това...
3
1
Димитрова
Димитрова
05.03.2012 04:16
Що за глупости(спрямо котка)! За другите няма да споря,но всеки,който е имал котка знае:1-млякото е много вредно за зрели котки;2-котка никога не би предпочела вода пред каквото и да е било ядливо нещо;3-домашните котки избират това,което ядат независимо дали това било сварено,преработено или консервирано месо от каквото и да е било животно.
В крайна сметка излиза,че почти всяка котка би предпочела месо или нищо. ;)
3
1
Did
Did
04.03.2012 09:42
Глупости ... не винаги ще избере кокала !
2
1
niki
niki
03.03.2012 19:32
що за глупост е това ами то е логи4но 4е ку4ето винаги ще избере кокала ама винаги
2
3