sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Ритуал за взимане на решение

Ритуал за взимане на решение

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Ритуал за взимане на решение
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Невинаги е лесно човек да вземе категорично решение. Понякога количеството възможни варианти за взимане на решение направо е като лавина и човек не знае кой да избере, за да не сбърка.

Преди всичко направете списък на възможните решения на лист хартия. Под всеки от вариантите начертайте таблица от две колонки. В едната записвайте минусите на този вариант, а в другата – плюсовете му.

Често само това е напълно достатъчно, за да сравните плюсовете и минусите на отделните решения и да вземете решението, което е най-правилно.

Но ако продължавате да изпитвате съмнения във верността на решението си, ще трябва да направите ритуала за вземане на решение с магията на свещите.

Ритуал за взимане на решение

Най-добрият вариант е това да стане при новолуние, но ако решението трябва да се вземе спешно, просто направете ритуала в полунощ.

Трябва ви една жълта свещ и две червени свещи. Задължително е да приготвите индийско орехче и канела, освен това малко зехтин.

Допълнително пригответе едно огледало, бели листове, които съответстват като бройка на броя на възможните решения, като всеки лист е с размер 7.5 на 7.5 см, мастило, перо и чиния.

Запалете свещите, като преди това ги намажете с малко зехтин и ги поръсите с канела и индийско орехче. Кажете си наум, че за вас е важно да разберете кое решение е най-правилно.

Вземете огледалото и го дръжте над свещите, така че да го покрива димът им. Помислете си, че искате да видите в огледалото вярното решение.

С перо и мастило напишете на всеки лист отделните варианти на решението си. След като мастилото изсъхне, направете топчета от листовете. Кажете си наум или на глас: „Едно от тези решения е правилното”.

Хвърлете рязко всички топчета към огледалото, изправено вертикално до стена. Това топче, което е най-близо до вас, съдържа вярното решение. Разгърнете го, прочетете го и след това изгорете всички топчета в чинийката.

Това беше магически ритуал за вземане на решения. Надяваме се той да ви помогне да изберете най-правилният за вас път. И помнете - човек или излиза като победител от дадена ситуация, или печели ценен урок за цял живот. Дори и очакванията ви да не се сбъднат, винаги ще спечелите нещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
m6in
m6in
09.04.2012 13:01
Само внимавайте да не направите пожар с толкоз много топчета летящи из въздуха над догарящи свещи!
:)
1
0
war007
war007
09.04.2012 11:41
Интересно,но точно на това невярвам.
0
0