sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Миналите животи

Миналите животи

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Миналите животи
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Всеки втори човек вярва, че някога вече е живял на тази планета. Много хора вярват, че някои от проблемите в живота им се дължат на проблеми, които самите те са предизвикали в някой минал живот.

За да се опитате да надникнете в някой свой минал живот, трябва да преминете през визуализация. Това е възможност да виждате картини със затворени очи.

Седнете в тиха стая с меко осветление и затворете очи. Образно си представете стаята, в която седите, с най-малките детайли в нея.

Ако това не може да стане, представете си горяща свещ. След това две свещи, след това няколко свещи, които са наредени в кръг.

Миналите животи

Представете си, че гасите свещите и от тях излиза дим. След това си представете поляна с цветя. Вгледайте се в едно определено цвете, вдишайте аромата му, протегнете ръка към него и вижте как върху ръката ви каца голяма пеперуда.

Разгледайте я и усетете колко е лека. Отидете до малкото поточе до полянката и се наведете, за да загребете от него вода с ръката си.

Тренирайте да си представяте подобни сцени. Ако успеете, без особено затруднение, постепенно ще виждате пред вътрешния си поглед картини от миналите си животи.

Медитацията също ще ви помогне да надникнете в миналите си животи. Не трябва да медитирате след обилно хапване, след пиене на алкохол или кафе, иначе няма да постигнете дълбочина на отпускане.

Не медитирайте късно през нощта, тъй като не трябва да ви се спи. Седнете удобно, отпуснете се и си представяйте, че вдишвате светлина и издишвате проблемите, които ви тормозят.

Разговаряйте с всяка част от тялото си. Обърнете се към истинското ви „аз” и му кажете, че искате да видите миналия си живот, за да решите настоящите си проблеми.

В пълна тишина бройте от десет до едно наум и си представяйте, че се отпускате, след това си представете дълга стълба, по която бавно се спускате надолу.

Долу има врата и когато я отворите, ще се окажете в един от миналите си животи. Отворете тази врата и влезте през нея. Какви са обувките ви, какво е облеклото ви и на колко години сте?

Какво виждате около вас, какви хора срещате? Усещате ли, че знаете, че имате семейство в тази реалност, какво е то, къде живеете и с кого?

Намерите ли отговорите на тези въпроси, се върнете обратно през вратата, качете се по стълбата и си представете, че сядате обратно на стола си. Размърдайте ръцете и краката си бавно, бавно отворете очите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
511
410
35
27
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Moonsa
Moonsa
21.09.2015 15:14
Аз като бях на 9 или 10 докато гледах филм и го спрях на пауза чух едно шептене да казва бу а нямаше никои в.стаята и беше тамно. Чух го през слушалките.
0
13
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.08.2014 18:42
Искам да го пробвам това... също и астрално пътуване искам да пробвам (въпреки, че съм чувала, че е опасно). Но честно казано и мен ме е страх и се чудя дали ще е проблем ако има някой до мен.. който просто да си мисли че спя и да не ми пречи.. не знам.
4
1
Катерина
Катерина
04.05.2013 08:40
При мен не се получава, а много исках да пробвам! Всеки път опитам ли се чувам зло шептене и се стряскам!
3
2
Просто човек.....
Просто човек.....
28.11.2015 21:04
И при мен е така, тъкми се отпусна и се стряскам.
0
0
KYKYDO
KYKYDO
17.03.2013 17:08
Вярно,голям идиот си .
55575
1
2
Аз
Аз
20.02.2012 17:48
Това,че си тясно скроен без капчица вяра в наистина истинските неща,не значи,че не е истина.Аз бих опитала,макар че да си призная,по някаква странна причина,изпитвам известен страх ...
5
5
Вярно
Вярно
20.02.2012 01:10
Марио,със сигурност в предишният си,а и в този си живот си откачалка!
1
6