Магия със свещи

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Магия със свещи
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Магията със свещи е основана върху така наречената хармонична магия. Най-древните примери за този ритуал датират отпреди двадесет и пет хиляди години.

Те са били свързани с ловджийски обреди и с култа на плодородието. Първобитните хора са били убедени, че ако направят от глина фигура на животно и я пронижат с копие, това ще се превърне в реалност.

Те са били абсолютно сигурни, че по време на реалния лов ще се случи същото, което се е случило по време на ритуала и така си гарантирали сигурна плячка.

Те правели от глина фигурки на бизони, които се чифтосват, защото били сигурни, че по този начин помагат за непрекъснатото размножение на бизоните.

По същия начин са подхождали египетските фараони към свещите. Те са ги разтопявали и са правели от тях фигурки на своите кораби.

От друг цвят восък правели фигурки на корабите на противника и разигравали истинско сражение. Така те вярвали, че същото ще се повтори и на бойното поле.

От древни времена се смята, че ако имате фигурка от восък, която символизира реален предмет или лице, всичко, което направите с нея, ще се случи наистина.

Според този ритуал събитията, които се случват с реалния предмет или човек и неговия восъчен символ са в хармония едни с други.

Не се препоръчва използването на фигурки от восък със зла умисъл, защото това води само до проблеми за този, който е създал фигурката.

По-добре е да направите ритуал със свещи или восък, който да е насочен към сбъдването на нещо положително. Ако доближите една до друга две свещи, които символизират вас и човека, когото обичате, ще събудите неговата любов.

Този ритуал се прави в полунощ, трябва да сте абсолютно сами и да вържете двете свежи с една червена лента. Съберете ги колкото се може по-плътно една до друга, за да може любовта на двамата да е по-дълга и силна.

Не можете да очаквате моментален ефект, обикновено въздействието на магията се проявява по-късно – от три дни до месец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
47
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
георги
георги
21.01.2015 14:47
Да попитам този ритуал какви думи трябва да се изречът като се направи защото аз много се нуждая от този ритал и мисля че с него ще ми потръгне наи после да съм щаслив в любовта защото обичам но не ме отразява на пълно искам да направа този ритуал
5
1
георги
георги
21.01.2015 14:42
Имали няко да каже как с точнос да се направи каквиса думите за този ритуал
0
1
георги
георги
21.01.2015 14:38
Какви са думите за този ритуал
9
0
bodi
bodi
07.09.2014 20:21
Трябвали да се изчака да догорят тези свещи или просто известно време горят и се гасят.
0
6
Анабел
Анабел
25.06.2014 14:05
Може, но трябва да имате и снимки. Нещата не са така прости както ги описва автора.
3
0
Магия със свещи
Магия със свещи
25.06.2014 20:39
Не е необходима снимка ако можете добре да си представите обръза на дадената личност.
3
0
nelito_64
nelito_64
12.05.2013 15:35
Искам да попитам,може ли този ритуал да се направи за друг човек(имам предвид дъщеря си)?
0
1
Магия със свещи
Магия със свещи
25.06.2014 20:37
Не бива да правите ритуала за дъщерия си, това е опасно и за вас и за детето ви, защото туй като магията я правите вие, във нея не се влага истинско лиобовно чувство а и така магията става черна магия, а черните магии не са нито полезни, нито приятни за хората, защото се извършва нещо против волята на друг, моля не деите прави магията освен ако дъщерия ви не я прави или пък не е със нейното съгласие.
4
0