Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Проклятието на татуировката

Проклятието на татуировката

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Проклятието на татуировката
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Австралийци, които украсяват тялото си с татуировка на престъпника Нед Кели, стават жертва на убийство или се самоубиват. Над тридесет души, които попаднали в моргата след убийство или самоубийство, имали тази татуировка.

Нед Кели е известен австралийски престъпник, чието име е всявало ужас през осемнадесети век. Всички починали вследствие на убийство или самоубийство, които били с татуировката на Нед, били мъже на възраст от 20 до 67 години.

Много хора смятат, че Нед Кели носи лош късмет на хората, които го татуират върху тялото си, но въпреки това всяка година се появяват нови любители на рисунките с лицето му.

Кели е бил ирландец и се е опълчил на управляващите по онова време в Австралия британци. Той бил член на престъпна банда, която ограбвала банки.

Престъпникът бил известен със странното си поведение. Веднъж той яхнал местен полицай и го яздил дълго време, като го заплашил, че ако не се прави на кон, ще бъде убит.

Кели е убил много хора, заради което след залавянето му е бил екзекутиран в Мелбърн. Според много австралийци Кели не е бил престъпник, а борец за свобода.

Според много хора татуировката събужда духа на Кели, който кара човека, който е татуирал лицето или името му върху тялото си, да извърши престъпления.

След едно или две престъпления се стига и до фаталния край за татуирания човек. Досега не е имало случай татуировката с изображението на един и същи човек да носи нещастие на толкова много хора.

В момента татуировките с Кели продължават да са хит и въпреки страха от проклятието много млади хора татуират лицето или името на известния престъпник, за да докажат на приятелите си, че проклятието не ги притеснява.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
25.01.2014 20:03
Тъпо е да си татуираш лицето, името или нещо свързано с него, САМО за да докажеш, че няма проклятие. Но признавам, статията е интересна и.. странна.
1
0
Н
Н
22.04.2012 12:33
Яко!
1
0
Aleksandra95
Aleksandra95
25.01.2012 18:32
Мисля го за малко откачено :Д:Д:Д
1
0