sanovnik.bg»Статии»Сънища»Защита от безсъние и кошмари

Защита от безсъние и кошмари

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Защита от безсъние и кошмари

Много хора страдат от безсъние или често сънуват кошмари. За да не се сбъдне страшният ви сън, трябва веднага след събуждането си да го разкажете на някого.

Ако няма на кого да го разкажете, напишете няколко момента от съня си на хартия и я изгорете.

За да защитите съня си от недоброжелателно нахлуване в енергийното ви пространство, девет пъти направете с пръсти кръст над леглото си, преди да заспите.

Ако ви е много трудно да заспите, а през нощта постоянно се събуждате и най-вече от кошмари, преди да си легнете, оставете пантофите си в различните ъгли на стаята.

Ако малко бебе не може да заспи късно вечерта или спи неспокойно, вземете го на ръце, застанете до прозореца и го залюлейте лекичко, като гледате към небето.

Повторете ритуала три дни. Обикновено това е достатъчно, за да заспива бебето добре.

Ако много дълго време не спите добре, снабдете се със светена вода. Всеки път, когато сменяте спалното бельо, поръсвайте постланото легло със светена вода.

За да спите спокойно и да сънувате приятни сънища, преди да си легнете, излезте навън. Застанете върху мека пръст и вземете щипка пръст от под лявата си пета.

Опаковайте я добре и преди да си легнете, сложете пръстта под възглавницата си. Преди да заспите, докоснете с пръсти земята и бъдете сигурни, че тя ще поеме цялата негативна енергия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йоана
Йоана
27.09.2012 14:03
И мен ме е страх да заспя,ще пробвам.На мен страха ми е от земетресение.От Перник съм и още не мога да спя нощем :(
1
0
цвети
цвети
08.02.2012 22:07
ще използвам тези ритуали,много ми се иска да имат ефект ,защото ме е страх да заспя
0
0