Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Древен Египет»Владетелите на древен Египет – извънземни

Владетелите на древен Египет – извънземни

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Владетелите на древен Египет – извънземни

Пирамидите не са единствената загадка на древен Египет. Някои от фараоните са изглеждали по начин, който е далече от представите за човек. Особено в това отношение се отклонява от нормите Ехнатон.

Това е бащата на прочутия фараон Тутанкамон и съпруг на не по-малко известната Нефертити. Неговото лице, реконструирано по открития му череп, било издължено.

Черепът му е бил огромен, с яйцевидна форма, като задната му част е била силно изтеглена назад. Мозъкът му е бил два пъти по-голям от този на обикновените хора.

Пръстите му са били като пипала, а стъпалата – с ципи, като крака на жаба. Освен всичко друго Ехнатон имал и женски гърди. Така са изобразявали Ехнатон неговите съвременници.

И са били доста прави. Ехнатон е живял преди три хиляди и петстотин години. Той е бил известен с ужасния си характер. Има вероятност деформациите на фараона да са настъпили от мутации.

Ако той е страдал от синдрома на Марфън, така се обясняват удълженото му лице и странните му крайници. Синдромът на Клайнфертел кара мъжкия организъм да изработва много женски хормони, което обяснява гърдите.

Синдромът на Фролих може да е провокирал женския ханш и бедра на фараона. Но тези синдроми никога не могат да възникнат заедно. Освен това мъжете, които заради заболяване имат гърди, имат миниатюрни полови органи.

Ехнатон е имал шест дъщери само от Нефертити, имал е и деца от наложниците си в огромния си харем. Женствената фигура на Тутанкамон е поредното доказателство, че тъкмо Ехнатон е негов баща.

Две от дъщерите на Ехнатон станали негови наложници, а трета с превърнала в законна съпруга. Затова има вероятност Ехнатон да е резултат от експеримент на извънземни.

В митологията на египтяните и шумерите присъстват гущеровидни същества, които кацат на Земята. Стопаните на водите, както са били известни на древните – едва ли са встъпвали в полови контакти със земните жители.

Вероятно те са експериментирали с изкуствено осеменяване, като внедрявали в човешки яйцеклетки свой генетичен материал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
513
415
36
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
2 саксии мушкато
2 саксии мушкато
12.08.2013 15:53
"Той е бил известен с ужасния си характер" - еми с тоя външен вид... сигурно са го скъсали от бъзик в училище... какъв характер да има??? :)))
4
6
василиса
василиса
11.06.2013 12:43
Тези болестни деформации се причиняват от кръвосмешението, което династии наред се практикувало в Древен Египет - последният и най-известен пример е Клеопатра, омъжена за брат си.
5
3
cvetelina
cvetelina
30.11.2012 17:54
защо пишете като не вярвате.
0
2
мила
мила
06.09.2012 12:17
Трябва да се приемат фактите и предположенията с толерантност, а не с епитети.Много разликис днешните араби, много. Това са като маите, нищо общо с живелите там преди, нищо.
3
2
д
д
24.04.2012 22:00
това не са глупости!
0
3
цвети
цвети
18.04.2012 10:40
пълни глупости!Кои болни мозъци са измислили всичко това!!!!!
0
2
трендар..............
трендар..............
25.02.2012 20:55
кибервещер ... от къде си сигурен че лемурийците действително са съществували имаш ли солидни доказателства....????? а относно извънземните фараони ... това издължаване на черепа се е правело в мнго древни страни , като страната на маите , прабългарите и др. не е никак странно това да се е правело и в Египет като признак за власт и красота .
4
2
кибервещер
кибервещер
13.02.2012 15:30
твърде неточно и крайно нешпдхпдящо обяснение за разумни, пътуващи в рамките на живота си между звездите - били се съешавали с недоразвити същества, разбиращи само от брадва и жълтица.. по същия начин звучт и опитите за онагледяване с някакви "синдроми" - за пример какво са писали посветените за предишните развити общества на земята - лемурийците. и формата на главата - това не е налудното оскъдно мислене на модерен диктатор на висша мода, а изцяло е съобразено с вида електричество, протичащо в главите ни, което наричаме разум. специално оформяне на черепа на новороденото по същите причини е имало и в южна америка, и сред древните българи, и на други места по света, и поради специфичната неспособност на днешните монополисти в знанията това се прикрива масово, или използва само за вреда - като оръжие. също както и генетичното инженерство. защо все още имаме само една активна днк-спирала при наличието на няколко? всеки сам да открие колко.
2
0