sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Момченце се прероди след смъртта си

Момченце се прероди след смъртта си

Нина НордНина Норд
Джедай
760550
Момченце се прероди след смъртта си
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Рускиня, която преди шест години изгубила момченцето си при инцидент, открила в дом за сираци дете, което било абсолютно копие на загиналия й син.

Елена Шнайдер от Новосибирска област, която живее в малкото селце Уст Тарки, преди шест години пуснала детето си да поиграе с приятелите си на улицата.

Тя стояла на балкона, за да наблюдава играта на шестгодишния Игор, когато с очите си видяла, как момчето се спъва и пада върху стърчащо нагоре метално шило.

То останало след незавършен ремонт на улицата. Нещастната жена тичала с всички сили, но било напразно. Лекарите се опитали да направят всичко за момчето, но не успели.

Жената, която живее сама, преживяла тежко загубата, още повече, че всяка нощ чувала в стаята си плача на детето. Понякога тя чувала как синът й я вика.

Тя решила да забременее и да роди отново, но след като се прегледала, станало ясно, че вече не може да има деца. В дома за сираци в тяхното село пристигнало ново дете и цялото село не можело да се начуди на приликата, която то имало със загиналото момче на Елена.

Детето е пълно копие на Игор, но загиналото момче е било русокосо, а сирачето Саша, останало без родители, е тъмнокосо. Оказало се, че след като родителите на момченцето загинали, го отглеждала баба му, но тя починала и то било изпратено в дом за сираци.

След като проучила документите на момчето, Елена разбрала, че то е родено точно три дни след смъртта на сина й. Освен че си приличат външно, момчетата били и с един и същи характер, харесвали едни и същи неща.

„Всеки ден благодаря Бог, че отново намерих сина си”, плаче от радост Елена, която успяла да осинови момченцето и двамата се радват на щастието си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
523
419
311
29
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Румен
Румен
16.09.2014 23:28
За господина Антон мога само да кажа че си в заблуда !Не е така както си мислиш !Има неща които никога няма да се разберат но все пак аз като медиум ви казвам че прераждането съществува в библията не се казва и описва всичко не е нужно всичко да се знае !Говорите това което сте чели а това което се пише не всичко е истина !Истината е съвсем друга ...!Тя още не се дава да се разбере дори и малка част от нея само такива като мен имат от части информация доколко им се отпуска всичко се командва !Така да знаете ,мога само да ви кажа че малките души които са си отишли по насилствен начин или злополука по бързо се прераждат от останалите !Това още не е открито и няма да е скоро ,трябва много по високо ниво на развитие !Може би ще трябва много време и пак не се знае !
5
0
АНТОН
АНТОН
08.03.2014 11:34
ПРЕРАЖДАНЕТО като явление не е възможно поради това че всеки човек има своя уникална същност и съзнание Като хора които вярват в възкресението на тия които са починали ви съветвам да обърнете вниманието си от тези пагубни заблуди и измами в които вярва света и се насочите към БИБЛИЯТА която остро отхвърля такива учения и отрича всякакви теории за каквото и да било човешко съществувание след смъртта , истината е че починалите спят в пръста заради греховете си -от този сън само БОГ може ги събуди никои друг- Обаче за ние християните вярваме в една надежда наречена ХРИСТОС , ТОЗИ пред когото потреперват от присъствието МУ цялото небе и земя същият ТОЗИ остави небесното царство и трона СИ и дойде в нашият свят като се роди като човек от девица и понесе нашето наказание като грешници като даде живота СИ на кръста заради нашите грехове а след възскресението СИ стана застъпник за нас като негови последователи очаквайки НЕГОВОТО СЛАВНО ПРИШЕСТВИЕ тук на земята за да възкреси тия които са достойни за живот и осъди недостойните Така че това което е станало в живота на тази жена е една трагедия която човешкото съзнание не може да понесе -нарича се синдром на страдащото съзнание ,където мисълта за смъртта на наши близки и познати е напълно изключена и в преголямата си мъка по тези хора в такова съзнание изплуват спомени които карат такива хора да вярват в нереални неща и да приемат заблуди от всякакъв тип но не и самата реалност че това се е случило с тях а това е самоутешителната способност на нашият мозак да превъзмогва такива инфарктни моменти наричана още в научните среди- халюциниране
3
10
jo
jo
21.09.2013 03:08
Добре работеща система ,бързо го е осиновила и така и тя е намерила утеха и детето дом и любяща майка.
3
2
Елена
Елена
04.08.2013 17:12
Никой не може да замени твоето дете, но тази жена е получила голяма утеха в това дете.
9
0
снежана
снежана
23.07.2013 21:49
НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО ВСИЧКО Е ВИСША ЗАКОНОМЕРНОСТ
12
0
Митето
Митето
23.07.2013 17:31
Съвсем обичайна практика при висши тибетски лами.Да се прераждат умишлено.В случая изключително щастливо стечение на обстоятелствата,че даже и с еднакви външни белези!Уникално!:)
8
0
Valentina Val
Valentina Val
07.07.2013 20:24
Майката,толкова много е искала да си върне детето,че то е дошло при нея ..с тази прилика и с тази дата на раждане...Вселената чува молбите ни!
10
1
Валия
Валия
26.04.2013 21:48
Незнам, това може и да е случайност..все пак казват, че всеки човек на Земята има свои двойник, малко вероятно - но все пак възможно (става дума за това момченце Игор)!
5
1