Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Морските животни са силни талисмани

Морските животни са силни талисмани

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Делфини
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според древните митове китът има демонична същност, която го кара да напада хора и да ги отнася в морските дълбини. Древните смятали, че китът гълта цели кораби заедно с екипажа им.

Те били убедени, че в корема на кита живее демон, който измисля различни изпитания и мъчения за нещастните жертви. Китът като талисман векове наред се е смятал за свързан със сатаната.

На практика обаче китът е много мощен талисман, който носи късмет. Китът като фигурка от метал или стъкло носи успехи в отношенията с хората.

Но ако смятате да го използвате, за да навредите на някого, ще навредите предимно на себе си, като привлечете лошите енергии към вас, защото това е силен талисман.

Флирт

Медузата също е силен талисман. Медузата е символ на тайнствеността, неуловимостта и баланса. Медузата във вид на талисман ще ви помогнете да избегнете конфликтни ситуации.

Талисманът във вид на медуза успокоява и възстановява духовното равновесие в трудните моменти в живота. Талисман във вид на медуза Горгона помага при рисковани сделки.

Талисманът делфин е зареден с магическа сила. Той е символ на защита и възможност за спасение, затова е особено полезен при пътешествия и най-вече по море.

Собственикът на талисман във формата на делфин ще избягва опасните ситуации с помощта на това морско създание. Ако го носите на врата си, той ще ви предпази от неприятни инциденти.

Носете делфина близо до сърцето си, за да ви помага в любовта. С негова помощ ще избегнете раздялата с любимия човек, ако усещате, че отношенията ви вече не са това, което са били в началото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest