sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Цветовете на аурата - тайна и мистика

Цветовете на аурата - тайна и мистика

AdminAdmin
Дарт Вейдър
657386
Аурата
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Днес навярно дори децата знаят, че размерът, цветът и формата на аурата характеризират здравословното състояние на човека, определят неговото настроение и поведение. Но как да разберем какъв цвят е нашата аура? Как да се научим да я виждаме? .

ЗАБЕЛЕЖКА ЗА НОВАЦИ

Най-лесният начин да видите аурата си е да я заснемете с аура-камера. Ако искате да се научите да виждате аурата подобно на екстрасенсите, ще се наложи доста да се потрудите и да потренирате.

Съществуват няколко начина, позволяващи човек да види аурата си, но всеки от тях предполага изработването на "особен поглед", при който очите се приближават към носа и се нарушава яснотата на зрението. За тренировка на такъв поглед съществуват специални албуми, които се наричат „Трето око".

Още един важен момент е, че е най-лесно да се види аурата с периферното зрение. Опитайте!

ПЪРВИ НАЧИН

Изчакайте да се смрачи и помолете ваш близък да застане на фона на неярка стена или тъкан. Отпуснете се и гледайте, без да мигате, малко над главата на този човек. И не се отчайвайте, ако от първия път нищо не излезе и не успеете да видите абсолютно нищо.

ВТОРИ НАЧИН

Цветовете на аурата - тайна и мистика

В сумрака разгледайте собствената си ръка или крака си с "особен поглед" или с помощта на периферното зрение. Резултатът няма да закъснее.

ТРЕТИ НАЧИН

Включете ярка светлина, протегнете ръка напред и гледайте върху нея, без да откъсвате поглед. След това започнете бавно да изключвате светлината. (За такава практика е подходяща лампа, която гасне не мигновено, а постепенно).

ЧЕТВЪРТИ НАЧИН

Седнете срещу огледало и гледайте областта, разположена на 3-4 см над главата.

Имайте предвид, че хората, които правят първите си крачки в процеса на наблюдаване на аурата, я виждат като бял дим или различни цветови изблици. Ако успеете да задържите видението в течение на няколко секунди, се смята за добър резултат. Продължавайте заниманията и с времето вашите видения ще се прояснят.

Когато успеете да видите аурата, веднага ще ви стане ясно защо казват, че мисълта е материална. При появата на лоша мисъл аурата става черна, при възникването на добра - синьо-лилава. Излиза, че с мислите си ние формираме собствената си аура!

САМОДИАГНОСТИКА

Вече сте се научили да виждате аурата? Нашите поздравления! Сега се запознайте със значенията на различните цветове.

Червеният цвят издава гняв, необуздана страст или всепоглъщащо желание. Хората, в чиято аура преобладава този нюанс, обичат лидерството и се стремят към него на всяка цена. Освен това червеният цвят показва известни нарушения в нервната система и не е цвят, характеризиращ идеално здрав човек.

Розовият говори за незрелост на натурата, наивност и инфантилност. Показва и това, че човекът е прекалено раздразнен и нищо не може да направи по този въпрос. Този цвят сякаш казва: нервите ми са опънати до краен предел.

Оранжевият говори за високомерие и стремеж да се спазва дистанция в отношенията с другите хора. От друга страна, той издава мъдър, разсъдлив човек. Златистият оттенък в оранжевото говори за висок интелект, кафеникавият - за вялост.

Жълтият може да се интерпретира двояко. Ако то е със златист оттенък, издава спокоен, мъдър и талантлив човек. Наличието на червени или розови оттенъци е показател, че пред вас е избухлив и доста завистлив индивид.

Синият винаги е бил цвят на духовността. Яркосиньото говори за това, че човекът върви по пътя, който му е предназначен свише. Показва и наличието в живота му на искрена любов. Небесносиният издава трепетна и плаха натура, вечно съмняваща се в себе си. Равният блестящ тъмносин цвят често се смята за цвят на хората, на които е възложена особена мисия.

Зеленият означава, че човекът се намира в пълна хармония със себе си и със света, показва и неговите целителски способности.

Лилавият предполага висша степен на религиозност. Такъв човек често получава послания свише и живее, съветвайки се за всичко със своя бог.

Бяло-сребристият цвят се среща рядко и е белег за наличието на голям талант. Освен това това е цветът на щастливите хора.

Сивият говори за депресия.

Кафявият - за вялост и нежелание за живот и работа.

Черният показва болест и травми на органите, над които се появява.

КАРТИТЕ НА АУРАТА

По-простият начин да се запознаете със своята аура се състои в създаването на пластини на аурата (можете да ги наречете карти за гадаене). Изрежете от цветна хартия 14 пластинки с различни цветове. След това, без да гледате, изтеглете три или четири от тях. Това е вашата аура. Ако ви се паднат черни, сиви или кафяви карти - има над какво да се замислите.

И помнете: аурата е не само показател за жизнената сила и активността на човека. Ако сте раздразнени, в аурата се виждат черни дупки, през които в организма ви попадат болестите. Ако раздразнението или ненавистта са предизвикани от конкретен човек, ще се вижда как от дупките изтича енергия към този, който ги предизвиква.

Следователно, колкото по-спокоен е човек, толкова по-силна е неговата аура. Мислете само за хубави неща, не желайте никому зло и вашата аура ще е ярка и здрава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
54
46
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Калояна
Калояна
01.09.2014 17:13
Бяло и индигово.Какво значи?
0
0
мистик
мистик
15.02.2014 19:26
Интерпретацията на Кейси за цветовете е малко по различна,и съм склонна да мисля че неговата е правилната.
0
0
Blare
Blare
22.03.2013 02:09
бяла аура :) пише че съм талантлива и щастлива :) и е вярно особено частта със щастието
0
0
Лилия
Лилия
31.08.2012 20:52
Жълтият може да се интерпретира двояко. Ако то е със златист оттенък, издава спокоен, мъдър и талантлив човек.
0
0