sanovnik.bg»Статии»Сънища»Позата насън издава главата на семейството

Позата насън издава главата на семейството

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Позата насън издава главата на семейството

Начинът, по който спят двама души в едно легло, издава кой признава доминирането на другия. Когато мъжът и жената спят с лице един към друг, това е израз на силните им емоции.

Краката им са преплетени, което говори за готовност да бъдат господари един на друг. Съпрузите спят рядко по този начин, освен когато имат емоционален подем на чувствата.

Този от партньорите, чиято глава се намира по-високо от главата на другия, е лидер в отношенията. Който спусне главата си под нивото на другия, признава, че позволява да бъде насочван от него.

Позата, при която мъжът е прегърнал жената отзад или обратно, се смята за една от най-еротичните, така спят само партньорите, които имат хармоничен сексуален живот.

Позата насън издава главата на семейството

Колкото по-плътно са притиснати един към друг, толкова по-емоционални са отношенията им. Партньорът, който е обгърнал другия, иска да се грижи за него.

Понякога това издава чувство за собственост. Ако партньорите спят по този начин, но без да се прегръщат, това означава, че в момента са в период на отчуждение.

Когато хората спят с гръб един към друг, без да се докосват, това издава дълъг конфликт, който вероятно няма да приключи скоро.

Но ако те се докосват леко, това означава, че отношенията им са прекрасни, но всеки има нужда от лично пространство.

Ако мъжът лежи по гръб, а жената – по корем или встрани и мъжът я е прегърнал, това е знак, че жената признава мъжа за глава на семейството и му разрешава да я ръководи.

Ако жената докосва мъжа в тази поза, това е знак, че има нужда от повече внимание и закрила. Ако краката на партньорите са преплетени, това издава романтичните им отношения.

Ако жената лежи по корем и в същото време прегръща мъжа, това е знак за привързаност и дори на емоционална зависимост. Ако ръцете й са над главата, докато спи по корем до легналия по гръб мъж, това издава чувство за собственост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ани
Ани
25.01.2014 21:44
ох,да така е.....,но за съжаление не е между нас вече.......така беше- от хубаво,по-хубаво,вълшебно........
7
0