sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища, които предупреждават за болести

Сънища, които предупреждават за болести

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища, които предупреждават за болести

Много от сънищата се опитват да предупредят за предстояща болест. Ако сънувате жена в баня, това е знак, че ви предстои болест или силно разочарование.

Ако в съня ви внезапно косата ви побелее, очаквайте да ви сполети неприятност или болест. Ако в съня си се карате с любимия си човек, той ще се разболее, но от нещо леко.

Чисто гола жена ако видите насън, очаква ви сериозно огорчение. Ако видите жена с черен воал, това е знак за скорошна смърт. Ако мъж сънува жена с меч, това е знак за победа в любовта, ако жена сънува този сън – очакват я проблеми с половинката.

Ако сънувате звезда, която едва мъждука, това е знак за болест, която ще сполети майка ви или друга близка жена от обкръжението ви. Ако звездата е ярка, болестта ще премине бързо.

Ако в съня си видите чисти равни зъби, това предвещава добро здраве, но ако зъбите са почернели и развалени, това предвещава близка болест. Падналите зъби, особено с кръв, вещаят често нечия смърт.

Ако падналият зъб е от дясната страна на устата, това предвещава смъртта на възрастен човек от семейството, по всяка вероятност мъж. Ако зъбът е от лявата страна, смъртта ще покоси жена или млад човек от семейството.

Ако в съня си видите кръв, това предвещава болести в семейството. Ако тя се лее от прясна рана, очакват ви сериозни неприятности, свързани с работата.

Ако видите в съня си прилеп, който не мърда, това е знак за предстояща смърт на близък човек, но ако видите летящ прилеп, това е знак, че някой скоро ще замине и няма да се върне дълго време.

Ако усетите в съня си болка в сърцето, предстои ви сблъсък с нещо опасно. Ако видите огромно сърце в съня си, това означава предстояща болест за ваш близък.

Ако видите сляп в съня си и той ви посочи с пръст, очаквайте неприятности в семейството. Ако слепият изобщо няма очи, ваш близък ще се разболее.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Иванова
Иванова
12.09.2012 11:02
В много случай сънищата ни са плод на нашето въображение и подсъзнание и не са верни,но има много случай в който сънищата ни предупреждават или ни казват какво може да се случи. Преди 3 месеца баба ми сънува,че и пада зъб и и тече много кръв което означава смърт,но не на близък роднина-1 седмица по късно бащата на приятелят ми почина ...много голямо съвпадение ще е,ако сънищата са измишльотини....
1
1
Ивелин Стоянов
Хвърчат ли покрай теб прилепи, значи си предприел опасно или несигурно действие. Уловил ли си насън прилеп, значи ти предстои да постигнеш сериозни печалби и да победиш страховете си. Изплашиш ли се много или видиш в съня си прилеп, значи не трябва да вярваш дори и на приятелите си. Ако не се изплашиш от прилепа в съня си, значи ти предстои тайнствено предложение.
---------------------------------------------------------Това е тълкуване от сановника ,а сега на кое тълкование да вярвам .Като цяло тълковника е много верен но сега се раздвоявам :)
0
0
изабел
изабел
31.01.2012 08:48
аз вярвам доста в сънищата си,винаги са ме предупреждавали и мога да допълня,че когато съм сънувала,че ми падат зъби,без да ме боли е умирал някой,не много близък но роднина.Сънувах няколко пъти,че си губя едната обувка,съновника ми разтълкува,че ще изгубя половинката си и се оказа вярно.....така че,вярвате или не -сънищата ни предсказват и е добре да им се доверим ,за да сме подготвени!
1
1
Господинова
Господинова
29.01.2012 16:42
Ама наистина са глупости! Мили хора, опитайте се сами да си дадете обяснение на сънищата - те винаги са свързани с вашия личен свят и усет за нещата. Освен това имат нюанси на усещания, които не могат да се предадат еднозначно или разтълкуват от външен за вас човек! Мислете асоциативно, не по шаблон! Мислете с оглед не на външния, а на вътрешния си свят!Какво умира във вътрешния ви свят, когато сънувате, че ви падат зъби, например? Може ли да седнете и да чакате при такъв сън кой ваш роднина ще умре! АБСУРД! Вижте коя ваша нагласа и схващане за света ще "умре" и ще се промени!
Не ние сме за сънищата, а сънищата са за нас - да ни помогнат и напътстват!
4
1
Ан
Ан
29.01.2012 14:42
Глупости от 1001 нощ!
1
0