Сънища за пропасти и наводнение
Dreams of Cliffs and Floods
Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища за пропасти и наводнение

Сънища за пропасти и наводнение

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Сънища за пропасти и наводнение

Сънищата за пропасти и наводнения са сред повтарящите се сънища. Те се появяват често и са неприятни кошмари за сънуващия, който се опитва да ги разтълкува трескаво. Какво означават сънищата за наводнения, ами тези за пропасти? Продължете да четете, за да се запознаете със значенията им.

Ако ви се присъни, че падате в пропаст, това означава, че ще се сблъскате със сериозна опасност и ще изпитате много силен страх. Ако успеете да се задържите на ръба на пропастта, ще ви се размине голяма неприятност.

Поле ако сънувате или някакво друго широко открито пространство, това е знак, че сте открити към хората около вас. Вие не можете да сте лицемер, но това не винаги е във ваша полза.

Ако над полето има тъмни облаци в съня, това означава, че вашата откровеност и приятелството ви ще ви изиграе лоша шега и ще станете жертва на близък ваш човек. Не се сърдете или изживявайте като жертва, а го поставете на мястото му, ако е необходимо. Защитавайте личните си граници.

Наводнение ако видите насън, това означава, че животът ви ще тръгне в по-добра посока и ще се наблюдава определен прогрес. Очакват ви много успехи.

Ако наводнението е страховито и водата нахлува много бързо, като предизвиква у вас чувство на страх, това означава, че трудно ще се приспособите към предстоящите промени.

Сънища за пропаст

Не си губете напразно времето в размисли, използвайте шанса си и ще успеете. В противен случай можете да изпуснете шанс, който няма да имате друг път.

Ако сънувате ураган и големи потоци вода, това означава, че ви предстоят сериозни промени в живота. Вие обаче все още не сте готови за тях и трудно ще ги приемете.

Ако сте в пещера в съня си, това означава, че имате нужда от топлината на ваши близки хора, но нямате шанса да я получите, поне не и в близко бъдеще.

Торнадото в съня ви символизира нещо ново, което ще се появи в живота ви и напълно ще го преобърне. Някой или нещо ще повлияе радикално върху живота ви. Бъдете нащрек.

Вижте още тълкувания на важни сънища.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest