Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Предметите на силата

Предметите на силата

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Предметите на силата

Древни предания и легенди гласят, че за да постигнат тайната на познанието, свързано с божествения източник и със сънищата, са били използвани предметите на силата.

Тези мощни инструменти на самопознанието са помагали да бъдат изследвани сънищата. Магьосници, шамани, жреци са използвали различни тотеми с определени природни ритми, които са били неразривна част от изкуството на виденията и изцеляването.

В обикновения живот най-разпространените предмети на силата, които въздействат върху сънищата, са на първо място тревите и камъните. Можете да си направите възглавница за сънища.

Във възглавницата трябва да има ароматни билки, чиято миризма не ви дразни, а ви действа успокояващо. Вие ще определите какво е най-подходящо за вас.

Предметите на силата

За да направите възглавница за сънища, трябва да се убедите, че билките са с много добро качество и не са обработвани с пестициди. Най-добре се прави възглавница за сънища от коприна.

Ако обаче нямате коприна, използвайте натурална тъкан, която е добър проводник на биоелектрическите токове. Вълната идеално подхожда за тази цел.

Много йоги и хора, които практикуват медитация, използват вълнена постелка или кожа от овца, тъй като тя им помага да се синхронизират с биотоковете на планетата.

Възглавницата с калъфка от коприна или вълна ще засили значението на вашите сънища, тъй като вашите биотокове ще са в равновесие. Препоръчва се цветът на калъфката да е бледолилав или пурпурен – това са цветовете на портала на сънищата.

Използвайте възглавницата за сънища само нощно време и само за сънища. Съхранявайте я в специален шкаф и я вадете от него само вечер, преди да си легнете.

Легнете по лице във възглавницата и поемете аромата. Главната мисъл в съзнанието ви трябва да е желанието да видите спокоен и приятен сън.

Сутрин, като се събудите, вдишайте аромата на възглавницата си. Често това връща в паметта сънищата от изминалата нощ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
17.04.2015 22:58
Матрак за 1000 лева върши по-добра работа.
0
0
Вълчица
Вълчица
21.01.2014 11:20
Готино!
Чудя се, защо трябва да се прибира в гардероб? Ако оправя леглото и не се използва за друго освен за спане...
0
0
...
...
09.09.2011 01:31
"Във възглавницата трябва да има ароматни билки, чиято миризма не ви дразни, а ви действа успокояващо. Вие ще определите какво е най-подходящо за вас."
0
1
Mi ?
Mi ?
08.09.2011 21:57
А пълнежът на възглавницата какъв да бъде ? Никъде не прочетох в статията ?
0
0
Вълчица
Вълчица
21.01.2014 11:21
Като се съди от идеята на статията едва ли дунапрена е добра идея. Сигурно трябва да е нещо естествено. :)
0
0