sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънуване»Сънища за храна

Сънища за храна

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за храна

Сънищата за храна могат да са чудати, пъстри и много забавни. Възможно е да сънувате, че похапвате определен хранителен продукт или пък го готвите. А не е изключено той да се появи статично в съня ви и да заеме централна роля. И все пак какво означават сънищата за храна?

Какво е тяхното тълкуване и трябва ли да се тревожим за нещо. Продължете да четете, за да видите символиката на някои популярни храни в сънищата.

Да варите насън макарони предвещава голяма неприятност или бедност. Ако сварените от вас макарони са се залепили в едно голямо парче, очаква ви неприятност, която близък човек може да предотврати.

Да ядете макарони насън означава, че ви предстои да работите прекалено много, за да успеете да се справите с моментната ситуация, което никак не е лесно.

Творец, който сънува, че яде макарони, дълго ще трябва да работи, за да превърне идеята си в реалност. Ако ядете макароните с червен сос, това предрича препятствие по пътя към важни цели.

Ако видите разтопено масло или маргарин насън, това е предупреждение, че трудно ще превърнете мечтите си в реалност, защото нямате достатъчно упоритост за това.

Жена, която види разтопен маргарин или масло, да се готви за раздяла с любимия, и не по свое желание. Ако приготвяте тесто с масло или маргарин, това предрича благоприятна промяна.

Сънища за пилешко

Рязане на студено масло в съня предвещава скандал с половинката, материални проблеми и разногласия, свързани с финансови проблеми.

Ако сте на ресторант насън и не можете да изберете от менюто нищо, защото има прекалено много ястия, очакват ви проблеми с близките ви роднини.

Ако дълго четете менюто насън, близки хора ще ви изненадат приятно. Момиче, което види такъв сън с храна, може да очаква мъжа на живота си. Ако вие съставяте меню за гала обяд, това издава вашата тревога за бъдещето.

Ако видите насън десерт, това означава, че в семейството ви ще цари мир и любов. Ако ядете десерт в съня си, трябва да откажете среща с колеги, която ви предстои, защото там ще се случи нещо неприятно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest