Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вампири»Вампир вилня в Германия

Вампир вилня в Германия

Вампир вилня в Германия
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Съд в Германия неотдавна осъдил на доживотен затвор 26-годишен мъж. Той бил уличен, че е убил по особено жесток начин двама тинейджъри, на които изпил кръвта.

Извергът признал, че удушил 14-годишната Нина. След като я умъртвил, изпил кръвта й и изял плътта от врата й. Това се случило миналия ноември. Няколко дни по-късно вампирът удушил 13-годишния Тобиас, когато момчето се натъкнало на тялото на Нина в гората.

Вампирът е бил изпратен в психиатрично отделение и никога няма да бъде пуснат на свобода. Съдиите в Германия обявили, че мъжът представлява опасност за обществото.

Според народните вярвания всеки покойник може да се превърне във вампир. Най-често вампирясват хората, намерили смъртта си по насилствен начин.

Душите на неокъпаните, неоплакани и неопети покойници били застрашени от същата участ. Според преданията мъртвецът може да стане вампир и ако котка или куче го прескочи, преди да бъде погребан или ако над него прелети птица.

Ако опечалените се съмняват, че някои от изброените неща е налице, преди погребението забиват в петата или в корема на покойника трън от глог или пък го обвиват с обръч от къпина. Слага се и чесън в ковчега на покойника.

Хората вярват, че вампирът най-много се бои от светлина, от желязо и катран, от остри сечива, от кръст и дим на тамян, от сребро.

Щом пропеят първи петли и слънцето покаже лъчите си, вампирът се скрива бързо в гроба, защото ако не успее да го стори, той се пръсва и от него остава само едно кърваво петно.

Ако до 40-тия ден след смъртта превъплатената в демон душа не бъдела унищожена, вампирът придобивал плът и кости. Тогава той можел да заживее сред хората, да им пакости на воля и дори да се ожени. От брака му обаче се раждатли деца, надарени с магическата сила да разпознават демоните, да ги преследват и убиват. Тези деца хората наричатли вампирари или вампирджии.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
52
41
32
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
котката
котката
12.07.2014 18:30
може и да има вампири но те ще са само психично болни хора не като онези по филвите .
аз пк имам една таина домашнитеми любрмцидо единса вемпири. коткатами боина е вампир много ме хапеше, и ас ядва не станах, вампир.
а котараками се пази от слънжето веднж ядва не ми изпи, малко
крф.ашарената ми котка ме дебне в сенките !!!!;дъно дали ги взех от магазин наиме грав дркола зоо маи трябваше да се досвтя от иметод ;д
0
0
АЗ
АЗ
17.07.2013 19:56
Абее хора, много сте тъпи!
Вампири - моля ти се! Аз пък ям П.А.Р.К.Е.Т, а лябимата ми пие сок от Щ.О.Р.И!!! :ДДД
4
0
Мелани
Мелани
17.07.2013 19:53
Жан, ухапи ме! Или по-добре ми дай от тревата която пушиш. Така ще имам въображение като твоето и ще стана вампир по-лесно!!!!!
1
0
КРИСТЕН
КРИСТЕН
17.07.2013 19:49
До "хапка, пивка": Аз пък ям вампироядци - аз си ги приготвям за зимнина! Пращам ги на баба щото много обича!!!
1
0
КРИСИ
КРИСИ
17.07.2013 19:46
ВИКИТО Я СЕ ГРЪМНИ! ЗДРАЧ Е СТРАХОТЕН!
1
1
vikitoo
vikitoo
08.03.2013 22:57
Като искате да живеете в една по-добра реалност и ако имате въображение гледайте,,Дневниците на вампира,,.Не,,Здрач,,/Не,,Умирай пак,,само дневниците на вампира.Има страхотни актьори и много полезни факти!!!
0
0
Денимира Ангелова
Охххх... неверници и самозванци най-много ме дразнят... който иска да знае разни неща за вампирите (и изобщо за паранормални неща) да ме намери и да ми пише лично съобщение... ;)
2
0
Георги
Георги
30.06.2012 15:05
Жан охапи ме и ме направи вампир моля но първо кажи криеш ли се от слънцето
1
0