sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магия за успешен брак се прави в четвъртък

Магия за успешен брак се прави в четвъртък

Магия за успешен брак се прави в четвъртък
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Много хора в отчаянието си да имат любимия човек, прибягват да любовна магия. Любовните влияния се използват, за да се съберат двама души, да се направи по-страстен сексуалният живот или дори да намерите истинската любов.

Любовните магии са се превърнали в много популярна форма на магия. Това са бели магии, които разчитат на позитивна енергия, разположени във всички хора и всички неща.

Ефективни са, защото са предназначени да засилят и разширят на положителна енергия, която вече присъства.

Съществуват много любовни магии, всяка от които се съсредоточава върху малко по-различна цел.

Така например има магия за любов, която да събере отново двама души и друга за намиране на истинската любов. Съществуват любовни магии за увеличаване на страстта, а други за насърчаване на партньора да стане по-ангажиран с вашите отношения.

Има дори магии за плодородие. С други думи, различните магии за любов може да се използват за усилване или положително влияние във всеки аспект на вашите любовни взаимоотношения.

Любовните магии, както и други бели магии работят на основата на положителна енергия, която е във всичко и всички хора. Това означава, че тя е свързана със свободната воля на хората, към които са насочени магиите. Например може да се направи магия с цел повишаване и довеждане до повърхността на чувства, които вече съществуват.

Успешен брак

Когато избирате човека, с когото да прекарате живота си, помнете, че това е най-важното решение, което някога ще вземете. Хармоничният брачен съюз ще ви осигури 90% от подкрепата, щастието и реализацията ви, затова избирайте внимателно.

Търсете качества като привързаност, чувство за хумор, интелигентност, адаптивност, зрялост, темперамент, взаимна толерантност. Ако те са налице, връзката ви има голям шанс да бъде успешна. Действайте бавно и не позволявайте никой да те притиска при взимането на това решение.

За заклинание за успешен брак в четвъртък преди пълнолуние запалете свещ и я сложете пред чаша с вода. Задръжте огледало пред свещта и през това време пожелайте любов за себе си и партньора ви.

След това обърнете огледалото към лицето ви. Погледнете в собствените си очи. Концентрирайте се върху вашата красота и любов. Задръжте в огледалото до свещта отново. С пръстите си сложете вода на върха на главата си, в устата си. Загасете свещта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
lidiya
lidiya
28.02.2015 21:43
ne vqrvaite na magii tova sa palni gluposti shtom ne vqrvash v tqh ne moje da te hvane nikakva magiq.
0
1
58347
58347
19.04.2014 16:05
Защо да не съществуват магии , има ги , но има и много шарлатани , виждат нещо и си го окрасяват , така че да те уплашат и вземат парите .Лошите магии се връщат рано или късно , все някога ще паднат от теб и ще се върнат , при който я е направил , а що се отнася до бялата , тя е положителната и добра енергия , не е много хубаво да се прави , но......................ако няма друг начин
1
0
ририр
ририр
18.04.2013 23:13
какво е това ?? Магии?! Вие нормални ли сте, бе? Коѝто прави магии,после му се врашта троино....Всичко това е диаволско!!!!
4
1
фем
фем
02.02.2015 23:02
Мога да ти покажа "човек" който прави такива от дълги години и си живее прекрасно.Това,че се връща май,май не е много достоверно
1
0
сдухарев
сдухарев
16.11.2012 18:05
Имам чудесна идея. Искам да си направя магиясам на себе си. Да се заобичам повече. Казват че който обича себе си и го показва е обичан и от другите. Става ли да пробвам тази магийца върху мен самия...че нещо съм се сдухал от поредния провал с една жена.
2
0
ягодка
ягодка
12.03.2012 19:55
мисля че имам няколко магии върху себе си .случиха ми се ужасни неща . опитаха се да ме ограбят ,но не успяха .за сметка на това добре ме разкрасиха и макар че нападателят ми беше 1 вечер в отрезвителното го оправдаха и го пуснаха.в рамките на 3 месеца почина и баща ми .след това почина и пьрвото ми внуче.освободиха ме и от работа без право на парично обезщетение, на раба сам на нервна криза
тарся помощ или савет защото наскоро разбрах,че имам магия .незнам как да я разваля. сьс сигурност знам че едната магия ми е напражена за любов и аз разбрах кои е човека,а другата ми е направена да няма други мъже покрай мен ,за сажаление мисля че 3 е направена за наи лошото моля за помощ
2
0
Калоян
Калоян
20.02.2012 07:53
Ако не можете да се справите сами аз могада ви помогна ,това са едни от любимите ми магии
2
0
..
..
27.12.2011 20:42
Правете магии то рано или късно се разбира пък и знам,че се връща, ако не на теб то на децата ти...
4
0
Влюбена та
Влюбена та
19.10.2011 15:07
Как така да задържиме в огледалото до свеща отново ?
0
0