sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бум на магиите в Петричко

Бум на магиите в Петричко

Бум на магиите в Петричко
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Епидемия от магии застигна България, съобщават родни ясновидци. Повечето приеха новината скептично, но се оказа, че това не е поредната манипулация от тяхна страна, а самата истина.

"Да, факт е, че у нас хората с магии станаха прекалено много", твърди гадателят Марчело, който е усвоявал тънкостите на занаята в Русия.

Марчело разказва как всекидневно му се обаждат хора, най-вече от Петрич и Сандански, с притеснението, че са под влиянието на магия и искат тя да бъде развалена.

"Това обаче е опасно, защото когато човек си втълпи, че е омагьосан, си прави всъщност автомагия", пояснява ясновидецът и препоръчва да вярваме повече в собствените си сили, с което да привличаме положителната енергия около себе си.

Марчело няма обяснение защо именно в Петрич и Сандански е бумът на магии. Отдава го на това, че районът е със смесено население.

"Там се преплитат различни етноси и техните енергии и дори си мисля, че именно в тези райони се е възродила магията", казва още Марчело пред "Всеки ден".

Обикновено при него идват хора с желание да направи черна магия на някого, но той отпраща такива клиенти.

"Писа ми преди време момиче с молба да направя така, че съперницата за сърцето на любимия й да умре. Извинявайте, ама за мен това са хора с психични разстройства, аз не правя такива неща".

Мисията на Марчело е да променя мисленето на хората, да им въздейства положително и те сами да се "омагьосат" с добрите си дела. Търсят го и за вуду магии.

"Но те са твърде сложна материя, която изисква да се направят много сериозни защити - първо на поръчителя, за да не застигне и него. Съмнявам се, че в България някой е запознат в детайли с това", допълни ясновидецът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
42
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
без име
без име
12.11.2014 00:14
аз искам да направя магия за да си върна приятеля ми,кажете ми най-бързата и лесна магия,която има бърз ефект!
0
1
Дрън
Дрън
12.05.2012 15:42
Не се занимавайте с такива неща, хора, това е опасна работа. А и кому е нужно!? Бъдете добри, обичайте, казвайте точно и ясно какво искате, а не какво не искате. Мислете за мечтите си. Магията не е за доброжелатели! Но и към недоброжелателите да се обърна - всичко се връща!
7
0
Александра
Александра
11.11.2011 09:12
Магиите се радват на голяма популярност там защото ила села намиращи се в околноста, в които сели фамилии се занимават с това, но това не е само в България, в Гърция например е пълно.
1
1
haha
haha
07.08.2011 17:42
Е, няма ли скептици ? Какви са тези магии ? Или е въпрос на възпитание ?
0
0
Вики
Вики
07.08.2011 02:40
Ако трябва да бъда честна, на всякъде има магия - стига да си отвориш очите и да я видиш. Колкото до озлобяването на хората в България- е то това е ежедневно. Мизерията, нищетата, безпаричието като видим някой по-успял от нас се насочваме към него, за да го повалим и той да бъде такъв. Лошо е, но, уви, съдба! Повече усмивки и доброта на никого не вършат лошо.
1
0
Георгиева
Георгиева
06.08.2011 21:24
Бедата е в това, че навсякъде хората насочиха енергията си да вредят на другите, а не самите те да се трудят и така да вървят напред!
4
0
габриела
габриела
06.08.2011 12:16
Живея повече от 20 години в Благоевград. Когато преди доста време чух, че хората тук си правят магии, го приех за шега. Не можех да допусна, че в днешно време има такива хора. Представете си каква посредственост е това. Вече мога да кажа от свои наблюдения, че хората в тази част на България са много зависливи и озлобени, но с лицемерието си се опитват да го прикриват. Толкова са зависливи, че мразят успелите и са склонни да им вредят дори с магии. При пръв контакт изглеждат открити и приятни хора, но са задкулисни и лоши.
4
0