sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Драконът - символ на власт и пари

Драконът - символ на власт и пари

Драконът - символ на власт и пари
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Приказното създание, драконът, е бил боготворен от императорите в Китай. Тъй като се вярва, че неговата помощ носи голямото благополучие. Драконът е символ на властта и парите.

Той може да бъде зелен, златен и червен. Драконът заема важно място в учението за хармония с околната среда, наречено фън шуй. Ето защо при неправилна употреба драконът може да измени своята същност и да се превърне в Змей.

Вижте основните правила за разположение на фигури и статуи под формата на дракони в дома.

- драконът не обича водата. Поради тази причина е символ на ин и ян, а също така и на семейната любов между мъжа и жената. Тази любов може да бъде изобразена с два дракона, които играят с бисер. Изображението на дракона трябва да бъде в близост до аквариум с рибки.

- погледът на дракона трябва да бъде обърнат към море или река. Двойка дракони, черни или кафяви, ще ви донесат благополучие. В никакъв случай не насочвайте погледа на дракона към мръсен водоем или замърсена местност. Така ще си навлечете само беда.

- не поставяйте дракон в спалнята си. И то с червени очи.

- ако имате картина с изобразени върху нея дракони, то тя трябва да бъде в златна рамка. А драконите в нея – 1, 2 или 9. Задължително един от драконите трябва да бъде основен, а останалите да играя един вид на придружители. Ако това условие не е изпълнено, благосъстоянието ви може да пострада.

- никога не поставяйте до дракона тигър. Тези животни "ще влязат в битка", което не е най-доброто за вашата къща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest