Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да отворим третото си око

Как да отворим третото си око

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Как да отворим третото си око

Между веждите на човека се намира специална жлеза, която е с формата на шишарка. Тази жлеза е смятана за най-мистичната и загадъчната в човешкия организъм.

В будизма и индуизма това място е смятано за третото око и носи името аджна чакра. Будистите са наричали жлезата шивантера, а индуистите – Окото на Шива.

Почти всички хора не могат да използват невероятните възможности на третото си око. Но то може да бъде отворено. Така ще можете да виждате вътрешната същност на предметите и хората.

Освен това отварянето на третото око ще ви помогне да станете по-спокойни и по-мъдри, да постигнете хармония със света, а освен всичко друго – и да се подмладите.

Активацията на тази жлеза води до силно отделяне на мелатонин, известен като хормона на младостта. Упражнението за отварянето на третото око е съвсем елементарно.

Трябва да го правите всяка вечер, след като залезе слънцето. Упражнението трябва да се прави, без да има прекъсвания, в продължение на един месец.

Вземете обикновена восъчна свещ и я сложете на място, което се намира на разстояние една ваша протегната ръка. Запалете свещта и концентрирайте погледа си върху пламъка.

Опитайте се да не мигате и да не отмествате погледа си от пламъка. Ако започнете да чувствате дискомфорт, леко присвийте очите си - това ще помогне.

Упражнението трае, колкото издържите – от една минута до половин час. Започнете от една минута и постепенно увеличавайте продължителността на упражнението.

Как да отворим третото си око

Всеки път в края на упражнението затваряйте очите си, за да се концентрирате върху отпечатъка от пламъка, който е останал върху ретината ви.

С всяко следващо упражнение се опитвайте да преместите този отпечатък в зоната между веждите си и да го задържате там. В началото това ще ви се стори трудно, но с времето ще ви се удава все по-лесно. След около месец ще успеете да отворите третото си око.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
513
415
38
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (38)

Изпрати
Потребител#178723
Здравейте нов съм във форума отскоро правя упражнения за отваряне на третото око.
Започнаха да изникват доста въпроси на които никъде не намирам отговор . Моля
ако има някой с отворено трето око който желае да ми пише на скайпа който е cvar4o
не тук защото по често си влизам в скайпа отколкото в многото форуми .
0
1
Даниел
Даниел
14.03.2016 11:27
начинът е само един и той е с 45 калибър
8
4
maksi
maksi
14.10.2015 18:19
Здравейте ще споделя един мой опит още не сам го отворил окото но поне така мисля че сам на верен път осещам нещо едно изтръпване от между очите и слиза леко на доло когато се концентирам и лек гъдел ето какво правя аз затварям си очите и концентирам върху окото и просто се оставям гледам да не мисля за нищо и така ми отне малко време докато го намера но сега знам каде е продалжавам с опитите осетих нещо като пулс там все едно си докосвате пулса на раката трябва практика ще пиша тука ако наистина се получи нещо
10
2
сигма
сигма
01.10.2015 00:01
Това което знам е,че третото око може да бъде отворено но по-моного по-различен начин от гореописаният.Това си познание имам от книгата за един тибетски монах,която е общодостъпна и се нарича "Третото око" а автор е самият той-Т.Лобсанг Рампа.Не само тази книга е написал а и много други като "Ключовете на нирвана","трите живота","Мъдреца от Тибет" ит.н.,ако наистина ви интересува намерете я.Отварянето на третото око е описано като преживяно от самия него,свързано е с физическа болка,вид операция която е направена от посветени в това монаси,израстнал е при тях в т.нар.ламезер(манастир)в който е изучавал медицина.
4
0
margo
margo
23.05.2015 21:42
nikoga ne sam 4uvala za svest no ot li4en opit znaij 4e mao lesmiat na4in e za vzemane na energia ot slantseto vsiaka sutrin ot 6h do 9h i zadalzitelno sas zatvoreni o4i
3
2
.н.с.н.
.н.с.н.
08.05.2014 08:59
с крушка може ли :)
9
4
Irma Velikova
Irma Velikova
08.02.2014 11:56
Да не отхвърляме това, което не разбираме - не е проява на голям интелект...
17
2
Ра
Ра
02.01.2014 20:31
ама това е сериозно е една съсвем проста визуализация . миже да се прави и без свещ ....
4
0