sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Проклятията - реалност или измислица

Проклятията - реалност или измислица

Проклятията - реалност или измислица
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Много хора се питат съществували нещо такова като проклятие? Вреди ли ни то или е просто поредната измислица. Все по често се чуват оплаквания от подобен род вреди и то от хора с авторитет. Но какво е всъщност проклятието?

То се дели на три вида: пряко, родово и магическо. Прякото представлява злобата, омразата и завистта в един човек, които той изпитва към някого и по този начин чрез негативната енергия която изпраща той му вреди. Това е несъзнателен процес. Родовото проклятие е необратимо и е напълно достатъчно само един човек да го има за да страда целия род. То не е магия и дори е по силно от нея.

Но възможно ли е да се избавим от подобен проблем и по какъв начин?

Единственият път към избавление е да се обърнете към специалист даже ако имате възможност към повече от един.

Проклятията - реалност или измислица

Родово проклятие може да направи всеки. Става чрез изричане на подходящи думи които представляват много силно енергийно поле.

Третият вид-магическите са си чисто и просто черна магия която естествено би могла да бъде направена само от вещи лица а именно вещери, магьосници, ходжи и тн. За да бъде направено вещера или магьосника със специален ритуал произнася заклинание, след това на лицето което трябва да се навреди започват да му се натрупват беди след беди.

Как да разпознаваме проклятието?

Трябва най-вече да се доверяваме на нашият вътрешен глас, на нашата интуиция. Тя безпогрешно ни предупреждава за всякакви опасности. Проблемът е че много хора не обръщат никакво внимание на своето шесто чувство. Забързани в напрегнатото си ежедневие ние не намираме време и сили за да обърнем внимание на тази толкова важна наша част.

Естествено винаги може да потърсите помощ и от професионален маг. Най-сигурният начин да се предпазим от този род вреда е пак намесата на професионалист. Не бива да оставаме с мисълта че сами можем да се справим с това.

Съществува и друг вид проклятие, а именно майчиното. То е едно от най-силните и страшните и от него просто няма начин да избягате.

Според учените този вид вреда е чисто и просто оправдание на хора които неможaт да се справят с проблемите си. Други пък твърдят, че е дело на хора които гледат как да припечелят манипулирайки лековерните.

Вярвате или не сами преценете. Но знайте едно, позитивната нагласа ще ви спести много ядове независимо дали имате проклятие или не. Просто бъдете усмихнати и вярвайте в себе си и в собствените си възможности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
57
44
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анабел
Анабел
03.04.2014 20:48
Проклятието си е сила, която може да се спре само от този, който е я направил.имам личен опит.
3
4
elena
elena
19.11.2013 01:56
Статия, препоръчваща врачките.Няма проклятия и магии, всичко,което ни се случва е самият живот .Ние избираме-да се борим и да решаваме проблемите си или да хленчим и да ходим по врачки за да ни кажат ,че някой друг е виновен ,та да си имаме извинение за бездействието си.Борбеност и позитивно мислене,(колкото и да ни е тежко) това е което ще ни помогне.
12
1
Mira
Mira
16.07.2011 13:11
Просто отидете на църква и се помолете ;)от това винаги минава. Не е нужно да се разкарвате и да давате парите си на шарлатани ;)
13
3
dobaven ot donka
dobaven ot donka
06.06.2011 15:28
Когато човек вярва в нещо много силно то става истина. Ако вярваш в доброто, ставаш добър и ти се случват добри неща и обратното. Това е игра на мозъка с твоята енергия. Нека Бог да е с нас. Амин.
14
1
росица
росица
04.06.2011 17:31
Силата на проклятието е наистина огромна, особено когато е изречено с много болка и породено от несправедливост. Бях свидетел как се почерниха две семейства от такова проклятие. Едното беше майчина клетва. Не оправдавам никой и не смятам, че каквото и да се случва, трябва да се отправят клетви,к ато някакво наказание или молба към някаква сила за справедливост. Има кой да съди и връща всекиму според делата му, но е факт, че проклятията действат.
3
1
Саламандер
Саламандер
03.06.2011 06:13
Само Господ може да разваля и да опрощава, ние можем да си прощаваме един на друг, силата на прошката е голяма, но със силна молитва и вяра в Господа нашия Бог, можем да преодолеем всичко, защото за Бог невъзможни неща няма, ние само трябва да Му вярваме. За това, колко са специалисти маговете, вещерите и другите, те сами си знаят, и нека си отговорят на коя сила служат, но щом правят злини, със сигурност не са от страната на доброто, така, че сами се определете към какви специалисти ще се обърнете. Бог с нас.
4
3
lora
lora
02.06.2011 15:49
Боже, как може хората да измислят такива глупости ?
3
1