sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Защо сънуваме еротични сънища

Защо сънуваме еротични сънища

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Защо сънуваме еротични сънища

Много по-приятно е да се сънуват еротични сънища, отколкото сънища с насилие, ухапвания от различни същества или просто неясен сбор от събития и хора.

Има много съновници, които се опитват да обяснят значението и да изтълкуват сънищата. Според Ванга има тясна връзка между това какво сънуваме и какво ни се случва или ще ни се случи в действителност.

В течение на живота си хората обикнновено сънуват около десет процента сънища, в които те самите или някой друг пред очите им прави секс. Сексуалните фантазии се промъкват в сънищата и на мъжете и на жените.

Жените често сънуват приятеля си, съпруга или някой бивш. Мъжете сънуват жени и често те са или чужди или абсолютно непознати.

Защо сънуваме еротични сънища

Целувки насън са характерни за жените. Техните сънища са по-често романтични и красиви. Но за някои дами е свойнствено да наблюдават насън непосредствени сцени от сексуален характер.

В мъжете през нощта се пробужда древният човек, който не се притеснява от нормите на морала, нравствеността и други подобни задръжки. Затова в нощните им фантазии преобладават страстни сънища, в които има откровено груби сцени.

Това се определя като добър отдушник, тъй като подобни груби съдържания се изхвърлят в сънищата, а на сутринта се събужда един цивилизован човек, който не застрашава околните със своята сексуална примитивност.

Ако сте жена и ви се е присънил сън, вкойто правите любов с друга жена, не бързайте да се причислите към лесбийките. Същото се отнася и за мъжете.

Често подобни сънища сънуват хора, които в този момент имат недостиг на ласки и грижи от страна на близките си. Възможно е просто да се чувствате самотни.

Според специалистите сънуването на еротични сънища е съвсем нормално явление. Не трябва да търсите в себе си отклонения, ако ги сънувате често, освен ако не се стараете да ги предизвикате и по този начин да замените събитията в реалния живот.

Еротични сънища сънуват и хората, които са лишени от сексуални контакти и плътски удоволствия в живота си. Нощният оргазъм идва най-често при млади мъже, които още нямат постоянни сексуални партньорки и при жени, които постоянно имат нужда от още и още секс.

Тези две категории хора изпитват най-голяма сексуална неудовлетвореност. Сънищата запълват липсващото звено в техния живот. Като общо сънуването на такъв тип сънища е хубаво, особено ако след това на сутринта се чувствате бодри и в добро настроение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
50
43
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
nol  name
nol name
21.05.2014 17:38
здравейте
искам да сънувам едно момиче което много харесвам какво да си представя ?
2
0
iico
iico
13.02.2016 03:26
spored men trea si udarish edna chekiq i ne ti trea gi sanuvash :D
1
0
no matter
no matter
04.01.2012 02:32
Specialno puk kogato mujete sanuvat erotichen sun ili "mokur" v povecheto sluchai tova oznachava che toi veche e porasnal ili moje da se nareche muj ...
0
0
45418
45418
29.07.2011 16:00
Глупости и то абсолютни глупости.
3
2