Срещи с извънземни?
True Alien Encounters
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Срещи с извънземни?

Срещи с извънземни?

AdminAdmin
Администратор
658322
Париж

Извънземните за същества от друг свят, за които се вярва, че наистина съществуват. Те са по новините навсякъде по света. Много хора трърдят, че са ги виждали, докато други се съмняват в тяхното съществуване. Темата наистина е спорна, но има новини за истински срещи с извънземни. Вярвате ли им?

Истински срещи с извънземни

Веднъж човек, нека го наречем Тони, чакал на паркинга пред Clifford’s Dining Hall да го вземат на буксир. Докато чакал, той седял облегнат на повредената си кола и гледал към звездите. Някъде около Голямата Мечка той видял три обекта, движещи се на запад, да прекосяват небето. В рамките на няколко секунди, те изчезнали. Тони и доведеният му брат, който бил с него, казват, че обектите трябва да са били извънземни, тъй като са сигурни, че не са били самолети или някакви познати машини.

Извънземни са видяни и в Сейнт Мартин през септември 1998, според човек, чакащ на летището. Той се кълне, че видял огън в небето през слънчевия следобед на месец септември. Огънят бил високо и прелетял над главата му, трансформирайки се след известно време на сребърна топка. Човекът разказва, че топката се движела над него с необяснима скорост, наподобяваща тази на джет и изчезнала след няколко секунди. Гледката го оставила в изумление и той и днес се чуди дали това не е бил някакъв космически кораб на извънземни.

Освен историите на различни хора от различни части по света, неидентифицирани обекти са прихващани много пъти и от радари. НЛО-та са се появявали денем в небето, както и през тъмните нощи, когато са описвани като овали, дискове или с формата на цигара обекти. Тези, които са виждани през нощта се оспорват, тъй като се смята, че може хората да са ги объркали със звезди, метеори или лампите на самолети.

Преди известно време в Ню Мексико се случило странно нещо. Много хора в и около Рузвел твърдят, че са видели удар на НЛО и се кълнат, че са хвърлили поглед на намиращите се вътре извънземни. Преполагаемият удар е видян от много хора и затова не може да се смята за фалшификация.

Срещи с извънземни?

През октомври 2002 група хора, отишли на почивка в Чили, са намерили малко, приличащо на човек създание. То било само 0, 72 метра и имало относително дълга глава, две ръце с дълги пръсти и два крака. Откритието било оповестено по Mega News, местният канал за новини.

Друга гледка на извънземно в Чили е видяна от Едуардо Вега и брат му. В едно от неговите интервюта той казва, че са видели човекоподобно създание, високо около 80см, светещо и с червен цвят. То изглеждало като дете, облечено с шофьорски костюм. Човекоподобното създание стояло безчувствено, когато от главата му започнали да излизат искри. Едуардо и брат му се уплашили, когато осъзнали, че това трябва да е извънземно.

Известен случай е и този с отвлеченият от извънземни Джеси Лонг. Той обяснява, че още през детските си години бил отвличан, след като извънземните го хипнотизирали. Друго видео на отвличане от извънземни показва как работник във фирма изчезва, последван от ярка светлина и след известно време се завръща в ембрионална поза. Охранителната камера на компанията е заснела тази случка. Скорошни новини показват как са отвличани животни от летящи чинии. Истината, която се крие зад отвличанията от НЛО, все още е мистерия.

Извънземните са винаги по новините и явно ще поддържат медийният шум, докато не се появят на Земята с някакво публично изявление.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.2
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Извънземен маниоак
Извънземен маниоак
05.02.2015 09:18
Ние сме тук и ще ви унищожим!!!!
2
3
Лияна
Лияна
01.05.2014 10:31
Знам че е странно, но на пристанището в Варна през нощта съм виждала извънземни чинии. Знам че беше това защото беше мн. ярко, и както си стоеше- изведнъж отлетя с цяла скорост!!!!
2
2
izvanzemnite
izvanzemnite
25.02.2014 16:10
ние ви наблудаваме от хиляди години и само чакаме удобния момент
5
2
Василева
Василева
04.02.2014 22:35
Скоро, и то много скоро, ще се срещнем с тях! За добро или зло ще видим,господ да ни пази АМИН!
6
1
Анонимен
Анонимен
04.10.2012 17:22
Поправка: Кроманьонците са потомци на представители на извънземната раса и приматите.
3
1
Анонимен
Анонимен
04.10.2012 12:46
Вярвам на това, което каза Наско и имам теория, че произходът ни не е земен. Тези, които ни наблюдават приличат на нас, но са по високи и слаби физически. Част от тях са пристигнали на земята, които ние ги наричаме кроманьонци и са се смесили с маймуноподобните преди хилядолетия. Затова силите ни са "отрязани". Човешката раса е смесица. Затова онази мистериозната раса проявява интерес към нас и тайно ни помага.
2
0
мишо
мишо
11.04.2012 10:37
"Ум без вяра е като птица без крила."- тази мисъл на големият Петър Дънов си повтарям винаги когато се съмнявам. Но в съществуването на извънземни, по-напреднали от нас цивилизации съм убеден.Четиридесет години литературата от тази сфера ми е любима. Прочел съм повече от излизащата в страната. Доказателства има достатъчно. Важното е да се замислиш и погледнеш към звездите, а не да отричаш, защото не можеш да го разбереш.
1
0
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
17.10.2011 21:36
Извънземни цивилизации съществуват във Вселената. Една такава цивилизация е тази на Хаторите. Те са група същества, които са членове на една издигната междугалактическа цивилизация. Хаторите съществуват в четвъртото измерение на нашата Вселена. Казват, че са нашите по-големи братя и сестри по отношение на съзнанието и са свързани с човечеството от хилядолетия. Работили са с хора от древен Египет посредством култа към плодородието на небесната богиня Хатор. Хаторите са майстори на звука и енергията и са предали тези си знания на тибетските мъдреци и монаси. Голяма част от древните техники, които се практикуват в Тибет и сега, са наследство от тези издигнати многоизмерни същества.
Това, което се случва на планетата Земя е толкова важно, затова пристигат и наблюдатели от други сфери, за да проследят резултата. Идват защото това, което се случва в момента на тази планета, отеква във всички измерения и ще окаже влияние върху другите светове. Така, че наистина всички неща са взаимно свързани.
По какъв начин извънземните същества пристигат тук за да наблюдават ?
Някои от тях извършват смяна на осъзнаването и са в състояние да свият времето и пространството и наистина да изпратят част от своето осъзнаване да бъде тук, въпреки че физически не присъстват. Други култури и цивилизации са открили как да пренасят себе си чрез това,което вие бихте могли да наречете астрално пътуване, и те присъстват тук във фините сфери, присъстват физически но във фините сфери. Има, разбира се и цивилизации, които са овладели способността да се пренасят физически, използвайки това, което вие наричате пътуване в Космоса, въпреки че терминът не е съвсем точен по начина по който обикновено се схваща.Но е физическо средство. А съществуват и други, още по езотерични начини, така че е налице огромно разнообразие от средства да се дойде тук, в този край на Вселената. Тъй като новината, че в този край на Млечния път става нещо важно, се е разпространила много бързо, се наблюдава голямо раздвижване от страна на представителите на другите цивилизации.
Извънземните цивилизации ще се намесят в този междуконтинентален експеримент, който протича на нашата планета Земя и ще спасят човечеството от самоунищожение, тъй като светът върви към своето загиване. Има толкова светове колкото и звезди има на небето.
Още за Хаторите може да прочетете в книгата "Материалът Хатор" с автори Том Кениън и Вирджиния Есен.
5
1