Мокри сънища

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Мокри сънища

Защо сънуваме мокри сънища, изпълнени с еротични послания? Дали те са просто игра на подсъзнанието, базирана върху преживявания и скрити мечти, или са предупреждение?

Има три типа еротични сънища. Първият тип са сексуалните, в които човек сънува, че прави секс. Такива сънища отразяват тайни фантазии, които човек не смее да осъществи в реалността.

Еротични сънища

Вторият тип са сънища-символи, каквито обикновено сънуват хора, възпитавани в консервативен дух. Мозъкът кодира еротичните послания под форма на полет, изкачване на стълба, но резултатът е силна възбуда.

Третата категория еротични сънища са свързани с аномалии – човек сънува, че е сменил пола си или прави хомосексуална любов. Но те не са свързани с отклонения в реалния живот.

Един от най-често срещаните сюжети на мокрите сънища е сексът с първата любов. Може в реалността да не се е стигало до секс, но един закъснял сън превръща мечтите в реалност. Този сън не предупреждава за нищо, той е просто носталгия по миналото.

Сексът с родител обикновен сънуват момичета в периода на съзряването. Това често е сигнал, че момичето трудно може да хареса мъж, който да не носи качествата на баща му.

Когато щастливо омъжена жена сънува, че прави секс с друга жена, или хетеросексуален мъж изведнъж изпитва насън удоволствие от контакта си с друг мъж, това говори много.

И изобщо не става дума за скрит хомосексуализъм. При мъжа подобни сънища издават недоволство от недостатъчно чест секс, а при жените – липса на любов и внимание, а също и комплекс за непълноценност в сравнение с доминираща приятелка.

Мокри Сънища

Ако насън се самозадоволявате, това издава, че в действителност страдате от ниска самооценкта и подценявате някои свои качества, които всъщност заслужават възхищение.

Когато сънувате, че сте в тяло на представител на другия пол, това е свързано с естествения интерес и желанието да разберете какво всъщност усещат вашите партньори по време на секс. Освен това този сън е знак, че искате да поемете доминираща роля в секса.

Ако сънувате, че правите прекрасен секс с непознат за вас партньор, това означава, че подсъзнателно смятате живота си за сив и скучен.

Сексът с шефа, когото мразите от все сърце, издава, че всъщност искате да опознаете началника си като човек и да имате власт над него.

Ако правите секс набързо, в метрото или асансьора, това издава, че страдате от вътрешно безпокойство и дискомфорт.

Друг сюжет на този тип сънища е търсенето на място за секс при положение, че не можете да сдържите възбудата си. Това издава, че търсите подходящ за вас сексуален партньор.

Ако по време на секс някой ви е попречил, и то в най-сюблимния момент, това означава, че за вас е особено важно семейството ви да приеме сексуалните ви партньори като част от фамилията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#185606
Не за пръв път на сън се изпразвам.В реалния живот не ми се случва толкова често.
1
0