Сънища за болести и оздравяване
Dreaming of illness and healing
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сънища за болести и оздравяване

Сънища за болести и оздравяване

Нина НордНина Норд
Джедай
760550
Сънища за болести и оздравяване

Някои сънища отразяват състоянието на организма. Докато спим, мозъкът ни не почива, а прави ревизия на тялото. И ако някой от органите е заплашен от болест, мозъкът се опитва да ни изпрати сигнал.

Сънища за проблеми със сърцето

Болестите на сърцето се предсказват от кошмари, които будят хората посреднощ. Често такива кошмари са свързани с преследване, падане в пропаст и винаги в тях присъства страхът от смъртта.

При предстоящи проблеми с кръвното налягане човек сънува природни бедствия като земетресения, урагани и наводнения, а също така падане в дълбока дупка и разрушаване на сгради. Това се случва на хората с високо кръвно налягане.

Тези с ниско кръвно имат бледи сънища, които се характеризират с усещане за обща слабост и постоянни напразни усилия за вдигане на нещо тежко.

Ако някой изсмуква кръвта ви насън, най-вероятно ви предстои спад на кръвното налягане. Същото се случва и ако сънувате, че се опитвате да преплувате широка и дълбока река или да изкачите планина.

Сънища, предвещаващи астма

Сънища за болести и оздравяване

Ако сънувате, че някой скача върху гърдите ви или ви души, може да ви предстои пристъп на бронхиална астма.

Сънища, предвестници на стомашни проблеми

Стомашните проблеми се характеризират с неприятни вкусови усещания, които остават в устата и след събуждане.

Сънища за болести на черния дроб

При болести на черния дроб хората сънуват побоища, рани, кръв.

Сънища, предвещаващи гастрит

Гастритът и язвата се проявяват в картини, в които присъства сурово месо, обикновено развалено, както и развалена риба.

Сънища, предвещаващи грип

Ако организмът ви се поддава на настинка или грип, можете да сънувате себе си без дрехи, или как горите в огън, носите тесни, неудобни дрехи или пиете, без да можете да усетите утоляване на жаждата.

Ако организмът ви вече е успял да се справи с някое заболяване, ще сънувате ярко слънце, светлина, чиста течаща вода. Същото говори и сън за погребението на неприятен за вас човек.

Деца в съня

Победа във война или битка, както и поле от цъфнали цветя предвещават край на проточила се болест. За това говори и сън, в който виждате весели деца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest