Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво разказва прическата

Какво разказва прическата

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Какво разказва прическата
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Прическата може да разкрие много тайни на характера, които човек без да иска показва. Това си личи по начина, по който предпочита да носи косата си.

Свободно пръснатата по раменете коса, която само е сресана набързо, говори за романтична натура, която не може да се нарече перфектна домакиня и действа спонтанно.

Чувствените сексуални натури оформят прическите си в дълга луксозна прическа, от която не стърчи нито един излишен косъм. Често такива прически са с много едри букли.

Незасимите и волеви жени, които постигат целите си на всяка цена, носят косата си късо подстригана и без романтични къдрички. Тези дами са изключително самостоятелни.

Какво разказва прическата

Дамите, които са склонни към изневяра, са с дълги коси, които носят на едри вълни. Тези жени са естествени, но винаги действат недпресказуемо дори за себе си.

Ако срещу вас е жена с дълга права коса, тя е въплъщение на класическия стил и елегантност. Такава дама е перфекционистка във всичко и стига до педантизъм.

Жените, които обичат около лицето им да струят къдрички, са кокетни по природа и не могат да живеят, без да флиртуват. Късата до раменете коса говори за уравновесен практичен характер.

Прическа във формата на удължено каре е свойствена на жени с развито чувство за хармония и мярка във всичко. Те са много умни, женствени и с мек характер.

Късото каре е предпочитано от амбициозни интелектуалки, които знаят какво искат. Такива дами имат изискан вкус и не обичат отклоненията от нормата във всяко отношение.

Късите мъжки подстрижки говорят за делова натура с развито чувство за съперничество и стремеж за лидерство. Косата със средна дължина говори за мъж, който е романтичен, весел и креативен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Смирнофф
Смирнофф
08.02.2016 13:21
много ясно, че си страхотна!
0
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
26.01.2014 19:49
Да кажем, че донякъде е вярно. Аз нося косата си на настроения, но понякога просто я оставам защото ме мързи да правя каквото и да било.
2
0
!!!
!!!
03.10.2013 21:23
Нищо вярно!
1
0
куул гърл
куул гърл
04.06.2013 12:22
За мен важат половината прически това значи ли че съм страхотна:)
2
0