sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Божури в спалнята разпалват страстта

Божури в спалнята разпалват страстта

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Божури в спалнята разпалват страстта
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Вазите от различни материали пазят късмета на цялото семейство, носят на дома умиротворение и щастие. Затова е добре да имате повече от една ваза.

Не е добре да акцентирате върху жълт или червен цвят, ако вазата не е кристална. Добре е да избирате ваза с широка основа и тясно гърло.

Най-добре е ако можете да купите ваза с изображение на дракон и феникс. Точно тази двойка символизира хармонията в брака и любовта.

Ако не намерите точно такава ваза, ще свърши добра работа и ваза с изображение на двойка птици. Но в такива вази не се слагат цветя.

Божури в спалнята разпалват страстта

Особено ако те са в спалнята. Защото в спалнята не е добре да има ваза с вода. Можете да напълните такава ваза с монети или камъни.

Хубаво е в спалнята да имате картина с изображение на божури. Това е силен любовен амулет, той символизира пламенната страст.

Тази картина обаче трябва да виси в спалнята само през първата година от събирането на двойката. Когато се роди дете, божурите трябва да се махнат.

На тяхно място е добре да се закачи картина с рози. Те символизират любов, романтика и нежност. Ако не ви достига любов, розите са най-добрият начин за привличането й.

Ако сложите живи цветя или картини с изображение на рози в югозападния сектор на дома си, бързо ще привлечете любовта към вас.

Цветята в тази зона винаги ще са ви от полза за любовта. Добре е това да са карамфили, перуники, лилии, орхидеи или люляк. В спалнята не слагайте никога живи цветя.

В спалнята на самотна жена цветята подплашват късмета в любовта. В съпружеската спалня цветята водят до караници без повод и раздразнения всяка вечер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest