sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вода и рибки привличат късмет в дома

Вода и рибки привличат късмет в дома

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
рибки
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Водата е източник на жизнена енергия. Затова водопадът, фонтанът или аквариумът може да играе ролята на уморитворяващ кът, който ще привлече в дома ви здраве, благополучие и щастие.

Ромонът на вода не само действа успокояващо на психиката, но също така ще подобри въздуха в помещението. Течаща вода успокоява, достатъчно е да я погледате след тежък ден.

Ако решите да поставите фонтан в дома си, за да балансирате енергиите в него, трябва да знаете, че струята трябва да сочи нагоре. Водопадът е толкова по-полезен, колкото е по-мощна водната струя. Но и малките водопадчета имат добър ефект.

вода

Ако стаята ви не е голяма, ориентирайте се към малък водопад или фонтан, защото в противен случай ще нарушите енергийния баланс на помещението.

В източните страни е традиция аквариумът да се поставя в югоизточния сектор на дома. Цветът и броят на рибките е от значение за благополучието и богатството ви.

Най-доброто съчетание е когато в аквариума има една черна рибка и осем златни. Най-функционалният аквариум, който ще зареди дома ви с положителна енергия, трябва да е висок 38 сантиметра, дълъг 38 сантиметра и широк 26 сантиметра.

аквариум

Не поставяйте аквариума срещу баня или врата, защото иначе късметът ви ще изчезне. Що се отнася до формата на аквариума, тя може да е всякаква, но не и триъгълна.

Добре е фонтанът и водопадът, а ако нямате възможност да ги придобиете, ще свърши работа и картина или снимка на водопад, да се разположат от лявата страна на входната врата.

Ако се сложи отдясно, той ще привлича не само богатство, но и нови партньорки за силната половинка от семейството. Ако в аквариума ви са загинали напълно здрави рибки, не изпадайте в паника.

Това означава, че със смъртта си рибките са отнесли всички нещастия и беди, които са щели да ви сполетят. Почистете аквариума и купете нови рибки. Ако нямате време за рибки, отглеждайте лотоси или водни лилии. Те също привличат късмета към дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
51
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Daniela Ned
Daniela Ned
24.07.2012 14:06
между другото пираните са доста грозновати риби и наистина опасни...
0
0
до monster
до monster
13.07.2012 09:02
за какво са ти тези пирани ти наред ли си пираните са хищници изяждат жертвата си до секунди
2
1
Monster
Monster
08.03.2011 01:43
А някой знае ли от къде мога да си купя пиранки ? Някой може ли да ми каже, аз ли ще изпапам пиранките или те мен, ама честно ?
0
0