Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Ясписът е най-силният талисман

Ясписът е най-силният талисман

Нина НордНина Норд
Джедай
760493
Ясписът е най-силният талисман
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ясписът е магически камък, който хората са започнали да използват много преди другите скъпоценни и полускъпоценни камъни. Уникалното на ясписа е, че той премахва изцяло негативното влияние, което се оказва върху собственика му.

Той предпазва от опасност и защитава от беди. В древни времена хората са вярвали, че ако се случи събитие, което предупреждава за бъдещо нещастие, например ако се пукне стъклена чаша, трябва да се вземе яспис в дланите и да бъде помолен да защити всички членове на семейството.

Ясписът символизира красота, богатство и изящество. Той е смятан за талисман на изследователите, учените и всички, които обичат да правят нови открития и се стремят към знания.

Талисманът яспис е като акумулатор, който предава положителната си енергия на своя собственик. Ясписът с овална форма изчиства енергийното поле на човека, а ясписът във вид на топче събира енергия в организма на собственика си.

Ясписът е най-силният талисман

Ясписът не само предпазва от беди и нещастия собственика си, но и изчиства пространството от опасни създания. Той също така защитава хората, които са скъпи за собственика на този талисман.

Особеното на този талисман се крие в това, че може да бъде пуснат незабелязано в джоба на скъп за вас човек и той веднага ще започне да го защитава.

Ясписът предпазва от уроки и зли сили, от безплодие и болести. Той зарежда със смелост и сигурност, привлича богатството, здравето и красноречието.

При понижено кръвно налягане ясписът е най-добър помощник. Ясписът е единственият амулет, който може да изтегли целия неблагоприятен енергиен потенциал, натрупан от организма.

Червеният яспис предпазва най-добре от негативни фактори. Зеленият помага за уреждането на добри отношения с околните и възстановяване на душевния покой.

Кафявият яспис помага за концентрация и избавя от ненужни илюзии. Шареният яспис защитава от неприятности и проблеми, помага за адаптиране към промените и за излизане от неприятни ситуации.

Девите е добре да носят червен яспис, а жълтият яспис е подходящ за абсолютно всички знаци на зодиака, той помага за издигане в работата. Зеленият яспис е за Телеца и Стрелеца, а Близнаците Овенът и Рибите трябва да избягат ясписа, защото той може да им окаже негативно въздействие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
57
48
36
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.08.2019 21:27
Искам да кажа, че за зодия Риби не сте прави и това за един яспис не е 100 процента си сигурно.
0
0
ivan
ivan
10.04.2016 22:12
Събирам полускъпоценни камъни на висулки. Ясписите са ми около 15-18.Опитах се да ги класифицирам,но са толкова много и различни, че не подлежат на описание.Дори имам черен с тънки червеникави черти.Още информация за ясписите и останалите полускъпоценни камъни може да прочетете на:
0
0
бисерка
бисерка
04.10.2013 20:06
как може да си мислите,че някакво камъче с незнаен произход,ще ви донесе късмет и бла,бла.защо сте толкова наивни пред тези глупости?айде сега всички на пазар,да направиме обороти:):):)
1
6
козирогът
козирогът
18.09.2013 11:00
Направих кратко проучване , като прочетох от няколко сайта информация за една и съща тема, и се оказа че навсякъде информацията е напълно различна.На места даже противоречива.Не знам кой ''запознат'' по такива теми , пише изявления, но са напълно неточни.
Моля , да пишат такива , които са наистина компетентни.
4
1
Козирог
Козирог
04.09.2013 14:50
Цитирам" За Рибите ясписът е силен съюзник, той им помага в борбата им с препятствията в живота. Ясписът помага на Рибите да живеят не само в света на фантазиите си, но и в реалността." Това е написано като мнение,за Яспис в друг материал . Само искам да кажа ,че май всеки пише каквото си поиска
4
0
Darinka
Darinka
24.04.2013 13:37
За пръв път срещам статия, в която се пише за единствен минерал с такива свойства. Мисля че и другите минерали имат ценни качества.
Съответно не отричам написаното тъй като не съм запозната напълно с науката за минералите...
2
0
marina
marina
24.03.2013 14:55
Дали могат да се носят по няколко от различните видове, например гривна с различни сфери от яспис или ще си пречат
2
0
Роска
Роска
22.02.2013 13:52
а козирога? какъв цвят трябва да носи..
0
0