Сънища според зодията
Dreams according to your zodiac sign
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Сънища според зодията

Сънища според зодията

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Сънуване
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Овен – за него съзнанието играе по-голяма роля от света на несъзнателното, в който се гмуркаме нощем. Той помни сънищата си добре, защото съзнанието му никога не спи. Овенът рядко сънува пророчески сънища, през нощта той продължава да е настроен на тема дневните му задължения и проблеми. Хубавото е, че по време на сън той успява да намери разрешението на реални проблеми.

Телецът обожава две неща – добрата храна и добрия сън. Той сънува много ярки сънища, които често съдържат информация от съзнанието на други хора. Това се дължи на голямата чувствителност на Телеца. Той често сънува еротични сънища, както и сънища, свързани с лакомства.

Близнаците сънуват хаотични сънища – никога не е ясно къде свършва информацията на несъзнателното и започват вариации на тема реалност дори по време на сън. Близнаците сънуват сюжети, които много приличат на компютърни игри. Друг често срещан сън при тях е да се виждат отстрани.

Ракът е знакът, за който сънищата са втори живот. Това е свят, пълен с фантастични същества, където Ракът предпочита да живее. Често той сънува, че е мъртъв, но в същото време продължава да живее по някакъв втори начин.

Сън

Лъвът често среща трудности със съня. Той заспива трудно, сънува рядко, помни сънищата си още по-рядко, но всеки сън, който запомни, носи в себе си някакъв проблем или информация за бъдещето. Той често сънува кошмари, на които отдава прекалено голямо значение.

Девата често сънува себе си в съвсем друга форма, най-често и като представител на срещуположния пол. Представителите на тази зодия са романтици, затова сюжетите на сънищата им често са с възвишен характер – идеална любов, рицарство, изискана обстановка.

Везните са склонни да летят в съня си. Това може да е полет, който е релаксиращ, но може да е и вариант на бягство от преследвачи. Друг сюжет, характерен за сънищата на Везните, са фантастични същества, които създава съзнанието им.

Скорпионът често сънува сънища с магическо значение. Един от най-често срещаните сюжети в съня му е превръщането на човек в животно и обратно. Това е свързано с факта, че Скорпионът е в неразривна връзка с природата.

Зодия Риби

Ненапразно много народи са имали тотеми животни. Много често Скорпионът сънува ужаси, които са проява на реалните му страхове и претовареност, която води до стрес. Скорпионът не се депресира от такива сънища, а напротив – бързо се мобилизира.

Стрелецът заспива лесно и рядко сънува нещо, което да е далече от реалността. Той сънува предимно хора, с които контактува често, като ги поставя в различни ситуации в съня си. Понякога сънува кошмари и вярва, че те вещаят нещо неприятно.

Козирогът често сънува извънземни, хора от отминали епохи и същества, които не могат дори да бъдат описани. Те обаче нямат особено значение, просто фантазията на Козирога е развихрена, затова съзнанието му създава нощем фантастични образи.

Водолеят е единственият знак, който може да конструира сънищата си сам. Той преживява в съня си бедите и неприятностите, които са му се случили през деня, и намира алтернативни изходи от неприятни ситуации.

Много рядко Водолеят сънува високо интелектуален сън, затова пък за него е характерно да сънува, че е дете, и то по собствено желание на съзнанието му.

За Рибите не съществува друго в живота, освен сънищата. Те живеят с увереността, че всеки момент могат да се събудят, отново да заспят и всичко ще се оправи от само себе си. Най-често срещаният сюжет при Рибите е идеален свят, който самите те създават за себе си.

Те често сънуват и мистични сънища. Часовете, които на другите знаци са напълно достатъчни, за да се наспят, за Рибите са абсолютна нула. Те се чувстват добре само ако са прекарали дълги часове в страната на сънищата, от която черпят сили, за да съществуват в реалния свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
510
412
38
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (52)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.03.2019 23:37
За телеца не са само сладкиши и някакви си там......има и сънища който сбъдват.
0
0
Иван Ташев
Иван Ташев
15.04.2017 23:02
Всичко е правилно за зодия риби ♓.
1
0
Стелла
Стелла
26.08.2015 22:47
Леле за зодията ми скорпион всичко е вярно наистина чисто сънувам кушмари
1
4
Нефертити-сама
за близнаците е вярно
3
42
иле-ели
иле-ели
09.04.2014 23:21
аз сънувам всичко което е описано за отделните зодии + и други неща които не са описани тук, но нямам сънища със секс
3
0
иле-ели
иле-ели
09.04.2014 23:29
когато сънувам секс са други хора а аз ги виждам
1
43
edno momi4e...
edno momi4e...
09.04.2014 22:46
за жалост мразя зодията си, много хора те съдят само заради това, щом си лъв си от най-големите горделивци и самохвалковци, щом си телец си материалист, щом си скорпион си много важен и блаблабла, добре, разбирам, че някой е извикал 100 човека, задал им е едни и същи въпроси и на база отговорите им е казал, че щом едните са родени еди- си -кой месец значи са такива. Да, ама не, всеки е различен, уникален, това са стереотипи, които сами си налагаме и да ви кажа честно, ми е писнало от хора, които си мислят, че знаят всичко, никой не познава другия срещу себе си, освен ако не живее неговият живот или може би живеят заедно, точно затова и хората си омръзват и си намират други, които да опознават, ъъърр ядосах се
5
9
r
r
09.04.2014 16:43
Пълни глупости. Снощи сънувах, че една моя позната е сляпа и аз я водя (някъде). За пръв път сънувам това. А познайте коя зодия съм :)))
2
3
Сония
Сония
20.02.2014 11:35
За рака е точно така много често сънувам свръх естествени същества.А баща ми е овен и често сънува решението на проблемите си.
5
0