sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магнитни бури отговорни за разделите

Магнитни бури отговорни за разделите

РалицаРалица
Новак
6423
Магнитни бури отговорни за разделите
Луксозна кутия за бижута и часовници-17%
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
45.00 лв.
Виж ››

Най-мощното изригване за последните четири години регистрираха учените в петък, 18 февруари. Тогава изключително силна вълна от радиация облъчи Земята.

Жизненият цикъл на слънцето се отразява и на ежедневните дейности и настроения на хората. Резултатът е повишена раздразнителност, напрежение и силно чувство на тревога. Това прави някои хора свръхчувствителни и избухливи. Ето защо не е изключено да зачестят дразги и дори по-бурни скандали в семействата.

Невролози например предричат бум на разводите вследствие на слънчевите изригвания.

Магнитни бури отговорни за разделите

Най-подвластни на повишените магнитни влияния са депресираните, преуморените или стресирани хора. Слънчевите изригвания в този смисъл се отразяват изключително негативно на цялостното състояние и поведение на тези хора. Това би могло да доведе и до крайни и не достатъчно обмислени решения за приключване на взаимоотношенията с настоящия партньор, пише в. „Стандарт”.

Според медиците в тези периоди е препоръчително да ядем по-малко месо и повече плодове и зеленчуци, а ако изпитаме силни неразположения да се вземат леки успокоителни като например валериан.

Лекарите съветват още да се консумира по-малко кафе, да се намалят цигарите и да се шофира по-внимателно, тъй като изригванията влияят зле и на концентрацията.

Магнитни бури отговорни за разделите

Учените съобщават за още две магнитни бури до края на този месец. Очаква се това да се случи на 21-ви(понеделник) и съответно 25 –ти (петък) февруари.

Подобни чести изригвания са първите признаци за „пробуждане" на Слънцето и приближаване на поредната му фаза на максимална активност. Тя се очаква да настъпи през 2013 г.

Слънчевата активност нараства и намалява в 11-годишен цикъл. Магнитните бури обсипват Земята със заредени частици и могат да повредят сателитите и дори да прекъснат електроснабдяването.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest