sanovnik.bg»Статии»Мистерии»И сами можем да си гледаме на кафе

И сами можем да си гледаме на кафе

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
кафе

Всеки може да се научи сам да си гледа на кафе, за да си помогне в труден момент, твърдият руски ясновидци.

За да се образуват фигури по чашата, които да подсказват събития и факти, кафето трябва да е ситно смляно. Не може да се използва за гледане кафе, приготвено за машина за еспресо. Арабското и турското кафе са най-подходящи.

И сами можем да си гледаме на кафе

Кафето се сварява в тенджера или джезве. Захарта се слага задължително преди варенето. Налива се в бяла порцеланова чаша без рисунки отвътре. Използвайте по-голяма чаша, за да са по-ясни и по-едри фигурите.

Пие се, като леко се разклаща, за да не се наслои много дебела утайка. След изпиване на кафето чашата се взема с лявата ръка и се завърта три пъти по посока на часовниката стрелка.

И сами можем да си гледаме на кафе

След това се обръща върху чинийка и се оставя течността да изтече. Доизцежда се върху вестник или хартия. Ако изцеждането продължи повече от две минути, сварете наново кафе. Просто не сте улучили добрата смеска или сте налели много вода. Най-доброто съотношение е чаша вода с препълнена лъжичка кафе и лъжичка захар.

Първоначално се търси общото впечатление - многото фигури и символи говорят за богат и разнообразен живот, а малкото - за целенасоченост, праволинейност и устременост.

Дръжката на чашата символизира човека, който е пил кафето. Фигурите горе към ръба на чашата и в посока, обратна на часовниковата стрелка от дръжката на чашата символизират настоящето и близкото бъдеще, а към дъното на чашата - далечното бъдеще.

Дъното на чашата се смята за нещастно място, а фигурите там - за лош знак. Ако завъртите палеца на дясната ръка по дъното на чашата и получите затворен пръстен или кръгла луна, значи сте унищожили всичко лошо в бъдещето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
553
455
324
218
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мима
мима
26.04.2012 15:30
тази обява за бързото отслабване е пълна измислица повярвайтеми пробвах нищо не стана лъжат хората и на всичко отгоре нямат посочен нито адрес нито телефон дори когато се получава пратката няма нищо посочено а иначе твърдят за коректност в самата статия,
6
0