sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сватба със старец насън вещае проблеми

Сватба със старец насън вещае проблеми

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сватба със старец насън вещае проблеми

Ако сънувате, че някоя жена се омъжва за стар, немощен мъж със сбръчкано лице и побелели коси, то в живота ви очакват сериозни проблеми и дори болести.

Ако по време на сън видите, че младоженец в строг черен смокинг ви гледа с укор, то в реалността ви очаква много неразбиране и хладни отношения с околните.

Като общо да сънувате сватба е символ на голямо удоволствие. Значение за посланието на съня имат цветовете, с които са облечени повечето хора на сватбата.

Когато гостите на сватбата са с шарени дрехи с приятни цветове, то това предвещава бъдещи положителни емоции. Ако гостите са облечени предимно с тъмни дрехи, ви очакват сериозни разочарования в живота.

Когато насън помагате за организиране на сватба, то ви очаква удоволствие от загрижеността на околните, а деловите ви начинания ще са многообещаващи.

Младо момиче, което насън се вижда като нещастна булка в живота, може да се сблъска с любовно разочарование и възможно даже болест. Тя трябва да е особено внимателна с околните, защото недоброжелателите не спят.

Ако в съня си се развеждате, това означава, че вътрешно сте дълбоко недоволни от партньора или съпруга си и имате нужда от промяна на семейната атмосфера. Тези сънища са предупреждения.

Сватба със старец насън вещае проблеми

Вашата смърт в съня или тази на някой близък е предупреждение за наближаващи загуби и скръб. След подобни сънища по принцип винаги следват някакви разочарования.

Ако сънувате, че разбирате за смъртта на някой близък, то в реалността ви очакват тревожни вести за човека. Но за смъртта в сънищата има и други тълкувания.

Според някои тълковници на сънища е точно обратното. Смята се, че да сънуваш собствената си смърт значи, че те очаква добро здраве. Подобни сънища се приемат и като предвещаващи добри събития.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
100
100
28.09.2013 17:45
Ми, то рова със стареца си е верно...;):) Големи проблеми, като не може да го вдигне... хахаха... това тука е лудо, отказвам да чета повече!:):):):):)
0
0
kuchka
kuchka
03.01.2011 21:28
Ако сънуваш, че се жениш или друг, не е хубаво.
0
0
Andjela
Andjela
20.12.2010 00:43
Аз точно това сънувах. Бях сгодена за старец, но по принуда. Беше ужасно. Какво означава това ?
0
0