sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Старите обувки носят лош късмет

Старите обувки носят лош късмет

Нина НордНина Норд
Джедай
760562
Старите обувки носят лош късмет
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Домът ви е проекция на душата и тялото на човека. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желания и бъдеще.

Не всяка вещ обаче носи полза, затова прочистете дома си от ненужните неща, за да имате късмет навсякъде и във всичко. В противен случай енергията на дома ви ще е замърсена.

Старите обувки носят лош късмет!

Любимите ви пантофи, които вече не приличат на нищо, имат само едно място и то е в контейнера за смет. В момента, в който обувките ви се износят, веднага ги хвърлете.

Същото важи и за дрехите. Вредно е домът ви да се превръща в склад за стари вещи. Това привлича негативната енергия и пречи на всеки вид промяна.

Специалисти по фън шуй твърдят, че запазването на стари вещи пречи на жените да се простят с излишните килограми, внасят в живота на всички безпокойство и излишна нервност.

Това не означава, че трябва да изхвърлите новата си блуза, която леко се е закъсала – по-добре я зашийте и хвърлете онази, която пазите още от ученическите си години.

Счупените чаши и чинии веднага трябва да напуснат дома ви, защото носят лош късмет. Но на всеки му е жал да хвърли спуканите съдове и предпочита да ползва счупените всеки ден, а хубавите – на празник.

Старите обувки носят лош късмет

В такъв случай обаче не бива да се учудваме защо имаме проблеми в личния живот или със здравето. Пукнатините върху съдовете са пукнатини в съдбата на човека.

Чиниите са символ на семейството, уюта и богатството. И ако те са напукани, ние подсъзнателно се настройваме да приемем неуспеха в работата или лошия късмет в личния живот.

Увивните растения не са подходящи за дома, тъй като притеглят различни болести. Но ако такова растение се намира от външната страна на дома, то ще го защити от неприятности.

Никога не украсявайте дома си с папур, предпочитайте сушени цветя, защото те зареждат с добро настроение. Поговорете с всяка вещ в дома си за проблемите си. Ако се почувствате зле, тя не е за вас, а ако ви е добре, тя ще ви пази от зли сили и черни магии.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
55
44
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Саша Бояджиева
Саша Бояджиева
10.03.2014 15:29
Съгласна съм със статията и според фън шуй учението това носи лош късмет! Всички го знаем, но малцина го спазват, а е необходимо?
Да спазим правилото и да вървим напред-не на старото и ненужното!
1
0