Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Венера влиза в Лъв - какво да очакваме в периода

Венера влиза в Лъв - какво да очакваме в периода

Венера влиза в Лъв - какво да очакваме в периода
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Венера е планетата на любовта и затова нейното движение е много важно за сърдечните преживявания. Сега планетата се готви да навлезе в знак Лъв и това ще повиши желанието за любов.

Докато Венера беше в знака на Близнаци, тя работеше в посока повишаване на нуждата от флирт и неангажиращи любовни преживявания.

Влизането в Рак на Венера ознаменува ново състояние - желание за стойностна връзка и комфортно преживяване в сърдечните дела. Венера влиза в Лъв на 5 юни и ще остане там до 8 октомври 2023

На 11 август ще е моментът, в който Венера ще бъде в знака на Лъва и в тези 3 седмици желанието да се покаже и заяви любовта ще доминира любовните отношения.

Това е защото когато планетата е в този знак, любовта става по-обхватна и по-силна. Природата на Лъва определя този развой, защото е бляскава и забележима зодия и доминира любовните желания в тази посока. Жаждата за обич и внимание, особено от партньора, ще се усети от всеки.

Може да се очаква повишаване на взискателността относно нуждите от духовни преживявания в любовната сфера и критериите относно партньора ще бъдат повишени при всеки. Това се дължи на влиянието на знака Лъв. Тази зодия смята себе си за най-добрата и изискванията към личните преживявания също е много висока. Придирчивостта относно този, който е достоен за любов, също ще се повиши като влияние на знака Лъв.

Необвързаните представители на всички зодии ще се впуснат в любовни действия, а обвързаните ще търсят повече романтика и незабравими преживявания. Комбинацията Венера в Лъв е знак за смели прояви на любов, много огън в романтичните моменти за всички.

Периодът предполага и че ще сме много щедри с парите.

Венера в Лъв

Моментът е подходящ за развиване на романтични връзки, за задълбочаване на интимните отношения. Усилията в тази посока ще получат приятна награда.

През следващите седмици Венера ще влезе във връзка с Юпитер, който е планета на късмета и изобилието. От 18 август може да се очаква такава връзка. Въпреки че периодът е доминиран от любовта, шанс ще получат и приятелските връзки, семейните отношения и живота в ред и спокойствие като цяло.

На 26 август Венера вече ще е в квадрат на Уран със знака на Телеца и това ще бъде ознаменувано с изненади в любовните отношения, в посока на неочаквани развития и нови взаимоотношения.

Вижте още:

- Двадесет отличителни черти на зодия Лъв;

- Трите типажа зодия Лъв.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest