sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езотерика»Какво да направя, за да спра пищенето в ушите

Какво да направя, за да спра пищенето в ушите

Какво да направя, за да спра пищенето в ушите
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Как да премахнем звънтенето в ушите? Това е въпрос, който си задава всеки с подобен проблем. Най добрият начин да се управлява звъненето в ушите, е като се работи за личното духовно и енергийно здраве и като се изучат всички сигнали, които енергийното и етерно тяло се опитват да предадат.

Разбирането на посланията, които идват чрез звъненето в ушите, дава възможност да се направят корекциите в живота си, които се резонират с истинската висша същност, която всеки носи. Самосъзнанието и придобиването на власт над събитията чрез знания е най-сигурният начин за правилно управление на живота.

Задълбоченото обучение по духовно развитие не е трудно, става с различни курсове, достъпни в мрежата. Ето някои от тях.

Шунгит спира пищенето в ушите

Шунгит срещу пищене в ушите

Тези, които работят със средствата за масова комуникация, имат нужда от енергийна защита от вредните излъчвания на техниката. Най -добрият защитен кристал е Шунгит. Често звъненето в ушите може да бъде причинено от твърде много излагане на електрониката, а кристалният Шунгит е чудесен начин да ви предпази от тези лъчения.

Шунгитът се използва за защита срещу вредни енергийни излъчвания и превръща отрицателната енергия в неутрална енергия. Тя по-лесно се освобождава от центровете на чакрите.

Най -добрите начини за използване на Шунгит в собственото енергийно пространство и в дома са чрез носене на гривна или чрез използване на Шунгитна вода за готвене, домашни вани, инхалации и компреси.

Турмалин помага при пищене в ушите

Турмалин срещу шум в ушите

Черният Турмалин е кристал, който осигурява енергийната защита на човека и се носи близо до тялото, за да се използва като щит срещу негативните енергии и психическите атаки или образувания. Тези отрицателни енергии често могат да причинят звънене в ушите, особено в дясното ухо.

Чудесен начин да се провери дали шумът в ушите е причинен от отрицателни външни сили, е чрез Турмалинов тест. Тестът с Турмалин се прави, като се задържи парче черен турмалин около очите, ушите, синусите, слепоочията и шията. Ако звъненето спре, това е знак, че има психическа енергия, идваща от вън, и тя е причина за звънене в ушите. Тези лични телепатични канали служат и за прикрепване на психическата енергия.

Подобно на Шунгита, Турмалинът също е добър защитник срещу радиационно замърсяване, токсични отлагания, превръща отрицателната и разрушителна енергия в неутрална или положителна енергия.

Енергийно изцеление

Енергийното изцеление може да се ползва само при наличие на знания за финото тяло, за собствената енергийната анатомия. Това помага да се заучат и използват различни енергийни техники за лечение и емоционално освобождаване. Тези възможности са подходящи и за премахване на звъненето в ушите.

Вижте още кристали за защита.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest