sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Камъни за зодия Телец

Камъни за зодия Телец

Камъни за зодия Телец
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Телецът е земен знак и неговата управляваща планета е Венера. Хората, родени под този знак, са известни със своята практичност, стабилност и любов към красотата и лукса.

За Телците се казва, че са надеждни, трудолюбиви и решителни. Когато става въпрос за избор на камъни, за да подобрят личните си черти и да се предпазят от негативни енергии, те имат редица възможности за избор.

Ето някои от най-често използваните камъни за Телец:

Розов кварц носи любов на Телеца

Това е камък на любовта и често се нарича "камък на любовта". Смята се, че привлича любовта, насърчава любовта към себе си и помага за емоционално изцеление. Твърди се, че розовият кварц успокоява ума, успокоява емоциите и насърчава чувствата на мир и хармония.

Изумруд за зодия Телец

Изумруд за зодия Телец
Снимка: blankdigital.com

Изумрудът е рожденият камък за май, който е в рамките на времевата рамка на зодия Телец. Смята се, че засилва интуицията и яснотата на мисълта. Този камък също се свързва с изобилие, успех и растеж. Твърди се, че насърчава положителна перспектива и осигурява усещане за стабилност и сигурност.

Родонит за центриране на Телеца

Смята се, че този камък помага на Телците да останат здраво стъпили и центрирани, като същевременно насърчава положителна перспектива. Смята се, че помага за емоционално изцеление и успокоява емоциите по време на стрес. Твърди се също, че родонитът помага на таврийците да намерят целта на живота си и да внесе мир и баланс в живота им.

Лапис лазури пази Телците от негативното

Смята се, че този син камък насърчава себеизразяването и креативността. Твърди се, че засилва интуицията и помага на Телците да се докоснат до вътрешната си мъдрост. Смята се също, че лапис лазули предпазва от негативни енергии и насърчава вътрешния мир.

Ахат носи мъдрост на Телеца

Ахат за Телец

Ахатът е заземяващ камък, за който се казва, че насърчава стабилността, смелостта и силата. Смята се, че камъкът помага на Телците да останат фокусирани и насърчава чувството на сигурност и защита. Твърди се също, че ахатът помага на Телците да се докоснат до вътрешната си мъдрост и да внесе мир и баланс в живота им.

В заключение, Телците имат редица камъни, от които да избират, които могат да помогнат за подобряване на личните им черти и да ги предпазят от негативни енергии.

Носейки или носейки тези камъни, Телците могат да се възползват от вътрешните си сили и да внесат мир и баланс в живота си. Важно е обаче да запомните, че камъните не трябва да се използват като заместител на професионалното медицинско лечение.

Ако имате някакви здравословни проблеми, най-добре е да потърсите съвет от лицензиран медицински специалист.

Вижте още:

- Камъни за зодия Овен;

- Камъни за зодия Близнаци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest