sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Огледалото помни човешката аура

Огледалото помни човешката аура

Огледалото помни човешката аура
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

В древни легенди се разказва за огледала-вампири. Всеки човек има аура, която е породена от собственото му биополе. Огледалата регистрират тази аура и помнят информацията за всеки от нас.

"Излъчването на очите ни, отразено от огледалната повърхност, може да създаде сериозни здравословни проблеми и поради това маговете и екстрасенсите не обичат да съзерцават образа си в огледала", казва Дейн Причард, който е професор по биология в Университета в Минесота.

Неговите колеги смятат, че негативната енергия, складирана в организма ни, се натрупва в обикновеното наглед стъкло, покрито с амалгама, и в последствие се излъчва към човека, застанал пред нея. Това руши психиката и влудява, казват специалистите.

Борис Вейник е член-кореспондент на руската Академия на науките. Той твърди, че пукнатините на огледалото привличат тъмните сили и ускоряват стареенето на организма, пише вестник "Телеграф".

В края на октомври екипът му ще започне експерименти за проверка на хипотезата, че огледалната повърхност е врата към света на фините енергии. А законите, описващи фините енергии, няман нищо общо с тези, които познаваме.

Едно старо поверие гласи, че пред домашното огледало трябва да има завеска. В противен случай е възможно покойниците да "изтеглят" през него жив човек и да го "запокитят" към онзи свят.

Дали това е факт или измислица, науката засега мълчи по въпроса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
44
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Talbot
Talbot
02.12.2013 14:54
Tова не са суеверия, а доста добре обясними феномени от някои съвременни теорииза света , като тази за - "Холографската вселена". Очевидно и обикновеното огледало има в някаква степен свойства като тези на холографските плаки. А това е връзката с т.н. "свръхреалност" , нашият свят , нашата вселена - са само отражение (холограма) на Истинската реалност. Материята е фикция, пространството и времето - също. Вселената е това , което чертае нашия разум, през сетивата , но то е една Илюзия. Холограмите , огледалата , преживяванията на границата на смъртта, т.н "чудеса" , телепатията, виждането във времето - напред и назад , реинкарнацията , извънтелесните преживявания ... всички тези феномени имат едно общо. Те са докосвания до тази хиперреалност , истинската реалност, на която Вселената е само една сянка и отражение.
1
1
анонимчетУ
анонимчетУ
17.05.2013 20:51
и не само в огледалата има частица от чов. аура - в снимките също има.
1
0
ъъъ
ъъъ
03.02.2012 15:19
и при нас съм забелязала, че закриват огледалата на погребение..мислех, че е суеверие някакво поредно.. според фън шуй не трябва да имаш в спалнята огледало, спазвам го, ама ай сега не ме психирайте, че трябва да си закривам и тия в банята и коридора, да не ме дръпне някой :))) мноого ме дразнят суеверията и ако изобщо спазя някога някое - то обезателно е в положителен смисъл ;)като по-тъпа нали:):):)
2
0
Лидия Цолова
Лидия Цолова
18.11.2010 17:31
Народната мъдрост е синтез от предавани от поколения поведения. Бях изумена, когато бях на погребение в стария град Несебър и в дома на покойника видях всички огледата покрити с кърпи ? Едва сега си давам сметка за това, след като прочетох настоящия материал.
0
0