Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Лъв насън - всички тълкувания

Лъв насън - всички тълкувания

Лъв насън - всички тълкувания

Лъвът е известен още като царят на животните. Той е страховит едър хищник, който стои на върха на йерархията и се отличава със своето надмощие.

Царят на животните има вековна история. Неговия страховит външен вид е бил и причината в Римската империя да го залавят и държат в плен. От края на 18 век популярността на лъва расте, като все повече нараства интереса към неговия забележителен външен вид. По това време лъвът е търсен и залавян с цел показване по зоопаркове, циркове, изложби и панаири.

В европейската култура лъвът символизира мощ и сила, както и огън и слънце. В азиатските култури лъвът има митологичен образ, който символизира силата и властта. Днес неслучайно лъвът присъства като символ на входа на шинтоистки светилища и будистки храмове.

Ето и какво означава, ако сънувате лъв:

Да видите в съня си лъв означава, че в реалния живот ви предстоят важни дела. Пред вас стоят големи планове за бъдещето.

Ако насън видите малко лъвче, то това е добра вест. Най-вероятно в живота сте галеници на съдбата – любимци на учителя, шефа и т.н.

Ако видите клетка с лъвове насън, то това е символ, че ще бъдете приети в група с представители на висшето общество. Този сън вещае престиж, на който скоро ще се насладите.

Ако в съня ви видите болен или мъртъв лъв, то това не е добър знак. Този сън се тълкува като бъдещо нещастие в реалния живот.

Сънуваш ли как те гони лъв – то това означава загуби. Най-вероятно сънят предсказва за имуществени или материални загуби.

Сънища за лъвове

Ако насън убивате лъв, то това означава загуба на мощ. Този сън се тълкува като отслабено влияние или загуба на наставник, покровител или съветник, който ви е давал опора.

Сънувате ли див или разярен лъв, то това не вещае добро. Този сън символизира голямо нещастие. Ако сънувате обратния сън и видите дресиран лъв – то това се тълкува като получаване на помощ от влиятелен човек.

Ако сънувате как лъв ви напада, то това означава, че в реалния свят някой се опитва да ви победи. Вероятно човек около вас иска да се сдобие с вашето богатство или влияние.

Ако насън видите лъв, който ловува, то това е знак, че в живота трябва да отстоявате позициите си и да се опълчите на някои хора, за да постигнете голям успех.

Вижте още тълкувания на сънища.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

От медията