sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Ако си роден с луна в Рак

Ако си роден с луна в Рак

Ако си роден с луна в Рак
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Ако по времето на вашето раждане луната се е намирала в знака Рак, то това означава, че вашите емоции, чувства и подсъзнание са в синхрон с характеристиките на архетипа Рак. Чрез тази статия целим да ви разкажем и да ви запознаем с тези характеристики, като по този начин ще ви помогнем да разберете какво означава, луната ви да е в зодия Рак.

Ако си роден с луна в Рак

Първо, трябва да поясним, че всяка зодия има своя управител - планета, Слънцето или Луната. Управителят на зодия Рак е именно Луната, което означава, че независимо какви са другите позиции в рождената ви карта, вие сте човек на настроенията.

Хората с луна в Рак са изключително уязвими и сантиментални. Повярвайте, те чувстват повече отколкото можете да си представите. Силния прилив на емоции при хората с луна в Рак е безпощаден и всяко нещо, което на вас би могло да ви се стори съвсем незначително, на тях би причинило емоционален срив на силите.

Именно заради силния прилив на емоции дори чувството за гняв се изразява в неспирен плач в повечето ситуации. Дори най-малката ситуация е възможно да ги просълзи, а след това имат нужда да се оттеглят, за да успокоят сълзите си. Не веднъж са чували израза: Спри да преувеличаваш! Но не, те наистина не преувеличават, защото усещат всяка една емоция в пъти по-силно от останалите хора.

Луна в Рак

Хората с луна в Рак са мили, грижовни и покровителствени натури, но понякога им е наистина трудно да се отпуснат. Според проучвания в детството на тези хора майката е изиграла голяма роля върху техните емоции, тъй като често са били пренебрегвани и са получавали студено отношение. В следствие на това хората с луна в Рак стават любящи родители, които се стремят да разбират децата си и да бдят над тях дори повече, отколкото е необходимо.

Интересен факт е, че интуицията на хората с луна в Рак е изключително развита. Те могат да преценят човека отсреща за минути и да разгадаят безпогрешно техните намерения. Това обаче не ги прави застраховани срещу злонамерници, тъй като е техен инстинкт да бъдат защитници, което ги превръща уязвими и лесно манипулативни. Хората често се възползват от тази им черта, а след това децата на Луната отново биват наранявани.

Ще се изненадате какво въображение имат хората с луна в Рак. Могат да създадат в главата си всякакви сценарии, та даже и със сценични ефекти, които не са били използвани до момента. С часове могат да мечтаят, гледайки унесено през прозореца, без да им омръзне.

При добре аспектирана Луна те биха се издигнали до висша духовност, също така биха изградили добро обществено положение.

Роден с луна в Рак

Въпреки че хората с Луна в Рак са честни и справедливи, понякога имат склонност към манипулации. В дадени ситуации те могат умело да използват своите силни емоции като оръжие, за да получат това, което желаят.

След като вече познавате характеристиките на хората, родени с луна в Рак, следва да разбирате по-добре същността на душата на тези крехки създания. Така ще знаете защо реагират по конкретен начин в дадени ситуации и ще можете да си дадете сметка, че емоционалността на хората е различна и трябва да бъде уважавана.

Вижте още какви са:

- хората с луна във Водолей;

- хората с луна във Дева;

- хората с луна в Лъв.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest