sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Ако си роден с луна в Лъв

Ако си роден с луна в Лъв

Родени с луна в Лъв
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Знаехте ли, че зодиакалният знак, в който се намира Луната по време на вашето раждане описва вашите емоционални реакции? Точно така, Луната може да бъде в един от 12-те зодиакални знака и в зависимост кой е той, неговите характеристики ще отговарят за вашата емоционалност, усещания и подсъзнание.

В тази статия ще разгледаме по-подробно какви са характеристиките на хората с луна в Лъв и какво крият те дълбоко в самите себе си.

Хората с луна в Лъв са истински слънца. Колоритни, емблематични и магнетични, тези хора добавят светлина, блясък и топлина навсякъде където отидат. Повярвайте, винаги ще разпознаете един човек с луна в Лъв, когато влезе в стаята, защото е невъзможно да остане незабелязан. Често тези хора са душата на компанията - искрени, жизнерадостни и смели, винаги ще ви разсмеят и никога няма да ви доскучае.

Хората с луна в Лъв са самонадеяни! Да, точно така! Те са изключително самоуверени и наистина смятат, че биха могли да постигнат всичко, което си наумят. И именно заради тази целеустременост в повечето случаи успяват. Когато не успеят не губят излишно време в мъка и терзания, а насочват вниманието си към новата мишена.

Лесно е човек с луна в Лъв да ви замае главата. Благодарение на чара и самонадеяността си, тези хора не страдат от липса на обожатели от срещуположния пол. Много често около тях има някой, който ги възхвалява и обгрижва. И хората с луна в Лъв изобщо не се оплакват от това, дори го обожават.

В повечето случаи хората с луна в Лъв са доста горделиви. Стане ли въпрос за това конкурс, те смятат, че винаги заслужават първото място. Голямата им гордост обаче, се оказва лесно ранима, особено ако смятат, че ги пренебрегвате.

Луна в Лъв

Те знаят какво заслужават и държат и другите да не го забравят. Поради тази причина обожават комплиментите и подаръците. Ако се почувстват пренебрегнати и неоценени настъпва истински апокалипсис, а за капак на всичко умеят умело да драматизират.

Каквото и да си говорим, хората с луна в лъв обичат да са "под прожектора". За тях е без значение каква ще е изявата, важно е да имат публика. Ако луната е добре аспектирана при тези хора, те биха могли да станат популярни личности и да имат изключителен аспект в начинанията си.

Когато нещата не вървят, у хората с луна в Лъв се пораждат несигурност и отчаяние, които обаче много малко хора биха могли да забележат. Те умело прикриват емоционалния срив с фойерверки. Въпреки това бързо се мобилизират и с увереност се втурват да преследват амбициозно целите си.

Тези характеристики се отнасят за хората с луна в Лъв, но ако някое от тях не отговаря напълно за вас, не забравяйте, че рождената карта е сложна и пълна с елементи, които също оказват влияние.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest