sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ванга»Какво казва Ванга за Рупите

Какво казва Ванга за Рупите

Какво казва Ванга за Рупите
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Има ли човек, който не е чувал за Петричката пророчица Ванга? Историята на тази велика жена докосва много хора и пробужда конспиративни теории у още повече хора. Вангелия Гущерова (на кратко Ванга) е родена през далечната 1911 г. в Струмица, а само 12 години по-късно, докато е все още дете, бива пометена от силна вихрушка. Тя оживява, но инцидентът оставя траен отпечатък в нейния живот, тъй като губи своето зрение. Това поставя началото на един нов за нея свят.

Непосредствено след инцидента Ванга започва да придобива ясновидски способности, като в самото начало помага на баща си да намира откраднати от стадото му овце. Тя съвсем точно описвала дворовете, в които се намират откраднатите животни. С течение на годините, пророческите способности на жената чудо ставали все по-силни и по-точни. В напреднала възраст се мести да живее в Рупите, след като е силно привлечена към това място. Там тя прекарва остатъка от живота си, посреща хиляди хора, идващи от различни краища на света за съвет и предсказва най-известните си пророчества.

Ванга за Рупите

Не веднъж Ванга е говорила в захлас за Рупите, като е предсказвала плашещо изумителни събития. Тя споделяла, че много преди появата на хората на Земята, под земите на местността Рупите, е живяла древна високотехнологична и интелигентна цивилизация, чиито представители били високи около 3 метра и били облечени в сребърни дрехи. За нещастие, обаче, вулканът Кожух изригнал и погубил изцяло напредналата цивилизация.

Пророчицата твърдяла, че в наши дни тази местност е напоена с техните скръб и сълзи, които всъщност били минералните извори, течащи в Рупите. Те могат да служат в полезност както за бани, така и за пиене. Пророчеството на Ванга, обаче, гласи, че тези лечебни води ще изчезнат, ако хората ги използват за средство за добиване на пари. Водата, която е на Рупите, е целебна. Вълшебна е тази вода. И за пиене става, и за бани. Всичко лекува. Тук трябва да се направи санаториум. Но пари от този извор не търсете! Дошли тука, ровят, копаят...Да знаете, че от тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате, ще изчезне от тука и един Господ знае къде ще се появи. - казвала тя. Освен това твърди, че този вулкан ще избухне отново.

В чест на погиналата цивилизация Ванга финансира изграждането на мраморния кръст по склона на планина Кожух, с размери 30 на 40 метра, за да почете паметта им. Кръстът се вижда от всяко кътче на местността, но най-добре може да се наблюдава от храма на пророчицата.

Рупите и Ванга

Друго пророчество тя прави пред Иван Драмов (съучредител на Фондация Ванга), което гласи: Рупите ке станат божия храм, тука ке е българският Йерусалим! . Дали заради лековитата и пречистваща енергия, която се усеща на това място, или все още не сме стигнали до същността на отговора, някой ден, може би, ще разберем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest