Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Човешкото Тяло»Какво е вискозната вода и какво казва Мулдашев

Какво е вискозната вода и какво казва Мулдашев

Какво е вискозната вода и какво казва Мулдашев
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

На всички е известно, че човек се състои от 70 процента вода. При новородените този процент дори е 90. Това обаче не е същата течност, която пием и познаваме добре. Само ни се струва, че водата е просто и добре познато химическо съединение, съществуващо в три състояния - течно, твърдо и газообразно. Според руския офталмолог Ернст Мулдашев водата има и четвърто състояние - вискозно. Точно то може да създава чудеса.

Заради него можем да си позволим да твърдим, че водата е мислеща субстанция. Ярко доказателство е плодът в майчината утроба. Детето е чуждо тяло в утробата на майката, а тялото ни отхвърля всичко, което не е негово. Плодът обаче остава, защото има тънка мембрана, с която е обвит, тя е само три микрона.

И въпреки това има невероятни възможности - не пропуска антителата на майката до плода, пази го от микроби, инфекции, ракови клетки, каквито има в тялото на всеки възрастен. Това се дължи на вискозната вода, от която се състои.

Как и защо става всичко това?

Какво е вискозната вода

В тялото на човека водата е в две състояния - течност, която се движи в целия организъм, и структурирана вода, която не тече, а седи на едно място и запълва малки резервоарчета с размери само 1-1.5 микрона. Тези малки съдчета се събират в няколко слоя под формата на филм. И тази вода пази бъдещия живот в утробата.

Медицината е дала на тази вода трудно за произнасяне име - гликозаминогликани. Йогите в Хималаите са изградили умение да превръщат цялата вода в тялото си във вискозна. Това вискозно състояние довежда човека до състояние на сомати. На практика сомати е безсмъртието, защото тялото е живо, макар и неподвижно, и духът може да влиза и излиза от него. Така йогите могат да прекарат стотици, дори милиони години в сомати. Според Мулдашев това е истинският смисъл на безсмъртието и той вече е факт при някои йоги.

Ученият прави още по-шокиращи твърдения, а именно, че екипът му вече се е научил да получава вискозна вода. Това е станало след като са разбрали как да извличат протеогликан - това е сложен протеин в колагеновите влакна в организма на човека и представлява много гъста субстанция.

Веднага след като е започнало използването на получената вискозна вода, присаждането на тъкани драстично се е променило. Изчезнало е страданието на пациента след операция. В науката вече може да се отглеждат различни видове алопланти, с които се регенерират органи. Регенерацията на тялото като цяло е напълно възможна.

Вискозна вода Мулдашев

Разбира се, тези достижения пораждат редица въпроси от етичен характер - за кого ще бъдат достъпни тези възможности, как ще се отрази на човека възможността за безсмъртие. Как ще се чувства човек на 150 години примерно, след като науката следи човек, за когото се смята, че е на 147 години. В последните 30 от тях има само една мечта - да умре, защото наблизо няма никой, с когото да сподели своите културни кодове.

За Мулдашев обаче важна е научната гледна точка, не толкова етичната. За него няма съмнение, че водата е много по-умна, отколкото си представяме. Тя е мислеща субстанция и неизучена от нас форма на живот със свой собствен ген. А това отваря широко поле за размисли и огромни възможности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest