sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сън за печка - как да го тълкуваме?

Сън за печка - как да го тълкуваме?

сън за печка - какво означава

Сънищата са явления, с които всеки човек неимоверно се сблъсква. Те понякога се появяват в ролята на предсказания, а друг път изглеждат като минали спомени или преживявания.

Едно е сигурно – сънищата подсказват за протичането на точно определени емоционални състояния в нашия духовен свят. Още от древни времена народите придават на всеки предмет, образ или явление, определена символика. Днес тя ни служи за тълкуване на нашите сънища и определяне на това, което тайно занимава нашето съзнание.

Сънуването на домакински уреди е сравнително рядко явление, което повечето хора не свързват с някакво дълбоко значение или предсказание.

Печката е символ на огъня, топлината и промяната. Ето какво обаче означава нейното присъствие във вашите сънища:

Ако в съня си видите готварска печка, то това е добра новина за вашия семеен живот. Най-вероятно ви очакват радостни новини вкъщи и топли дни, прекарани заедно.

Ако печката, която сънувате, е акумулаторна, то това означава, че ви очакват нови запознанства и установяване на социални контакти. Също така този сън предсказва за получаването на нови творчески идеи.

Можете да сънувате печка с въглища, като тя е знак за предстоящи конфликти или скрити опасности.

фурна насън

Нафтовата печка във вашите сънища предсказва за бъдещи тревоги по отношение на професионалния план, загуби с имущество или парични липси.

Ако в съня си печете нещо на печката, то това означава, че ще пожънете бъдещи успехи на работното място.

Ако палите печка в съня си или я използвате, за да се греете, то това отново е знак за просперитет в работен план. Най-вероятно ще получите нови възможности в работата или ще се радвате на хармония и благополучие в семеен план.

Ако в съня си се криете в печка, то това е сън, предсказващ за научаване на нова вест.

Краденето на печка в съня индикира, че съвсем скоро някой ще се влюби във вас.

Ако насън се опарите на печка, то това е знак, че в бъдеще ви очакват любовни разочарования.

Да сънувате печка с дърва означава разбирателство и хармонични отношения с близките хора и приятелите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest