sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Сън за крава - символика и значение

Сън за крава - символика и значение

сън за крава

Сънищата са древни народни тълкувания, служели за предсказание и тълкуване на настоящи, минали или предстоящи събития.

Фолклорните поверия приписват на сънищата определена символика. Така почти всеки образ, предмет или явление вече носи определено послание, което да спомогне на хората да разгадаят своята съдба.

В този смисъл, повечето хора са сънували поне веднъж сън с животно. Народните предсказания отреждат символно обозначение на всяко животно, затова и лесно можете да отгатнете, ако сте се сблъсквали с подобен сън.

Кравата е питомно животно, което обикновено асоциираме със селския живот, дивата природа и любимите млечни продукти. Появата на крава в съня ни обаче може да има различни тълкувания.

Ето какво означава, ако сънувате крава:

Ако в съня си доите крава, то това е добро предсказание. Според фолклорните тълкувания, да доите крава означава да посрещнете бъдещи материални успехи. Най-вероятно ще се радвате на победа в бизнеса или сте на път да се сдобиете с нови умения.

Ако сънувате как виждате крава, която пасе трева, то това е друг добър знак. Обикновено тази гледка може да ви вещае скорошни поводи за личностно удовлетворение. Най-вероятно ще усетите гордост от ваш собствен постигнат успех.

символика на съня с крава

Ако сънувате как купувате крава, то това може да се тълкува като бъдещи големи успехи. Най-вероятно ще започнете нови начинания, които да ви донесат значителни постижения.

Можете да сънувате стадо от крави, които са големи и добре охранени. Този сън може да се тълкува като знак за плодородие във вашите ниви или градини.

Ако пък сънувате крава, която е хилава и с болен вид, това ви предсказва за бедна реколта и ниско плодородие.

В съня си можете да колите или продавате крава. Това е лошо тълкувание, тъй като този сън символизира бъдещи несполуки, трудности и предизвикателства от разнороден характер.

Ако сънувате как намирате мъртва крава, то това означава, че съвсем скоро ще се почувствате уморени и отегчени от настоящата си работа.

Ако в съня си видите крава с черен цвят, то значи съвсем скоро вашите положени усилия и търпение ще бъдат наградени с успех. Вероятно ще получите повишение, предложение за нова работа или анонимно дарение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest