sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Тълкуването на сънища: защо сънуваме пари?

Тълкуването на сънища: защо сънуваме пари?

Тълкуването на сънища: защо сънуваме пари?

Може би още от първия момент, когато са се появили парите, човечеството се опитва да тълкува сънищата за тях по различен начин. Някои казват, че монетите са свързани със сълзите, други говорят за връзка с дъжда, а някои напълно отричат, че този сън има някакво значение.

За всяко неизвестно нещо е добре да се обърне внимание на мнението на експерти.

Какво означават сънищата за пари?

- Намерените пари в съня предупреждават сънуващите да бъдат внимателни и да се страхуват от щети. Не бива да се взимат чужди пари. Всяко присвоено нещо може да се превърне в проклятие не само за човека, който го присвоява, но и за целия дом и семейството му. Измамите не завършват с нищо добро.

- Скъсаните пари насън предвещават загуби. Неочаквани обиди или да станете жертва на грабеж.

- Броенето на пари не е добър знак. Дребнавостта води след себе си неприятности. Добре е да се гледа критично на разходите и отношенията с околните по този въпрос.

Защо сънувате пари според съновника на Милър?

В съновника на Милър този въпрос е разгледан обстойно.

- Според него, ако видите куп банкноти в ръцете си, това значи, че ще се изпълнят всичките ви планове.

- Ако безпомощно гледате насън как парите се топят в ръцете ви, раздавате ги или ги губите по някакъв начин, трябва да бъдете бдителни, очакват ви загуби.

- Ако видите купчина банкноти насън, преброите ги и смятате, че са недостатъчни за вас, значи финансовото ви състояние е достигнало своя максимум и в момента не мечтаете за повече.

Банкноти в съня

- Ако ви бъде дадем паричен заем насън, обърнете внимание на текущото състояние на нещата в реалността. Възможно е да хвърляте печалбите си на вятъра.

За парите в съновника на Лоф

В този източник сънищата с пари се тълкуват много критично.

- Ако намерите банкноти - ще получите неочаквана печалба

- Ако давате банкноти в съня - непредвидени разходи и неприятности в семейството

- Ако държите в ръцете си пари в съня - оттук нататък трябва да взимате само внимателно обмислени решения, а след това ще дойде и печалбата ви.

- Ако давате пари назаем - това са финансови проблеми, предупреждение да не давате в реалността, защото има опасност да не ви бъдат върнати.

- В древни времена се е смятало, че сън за монети означава сълзи. Няма значение дали става въпрос за златни, сребърни или медни.

- Те могат да символизират също нечестен човек в обкръжението ви, с когото не бива да работите.

- Всяко рисково събитие в съня, свързано с пари, е проекция на реални проблеми в живота.

Пари според книгата на Аюрведа

Монети в съня

- Парите насън са просперитет.

- Ако насън давате пари назаем, значи това е вашето амплоа и в живота.

Парите според Фройд

Прочутият психоаналитик смята, че всичко, което се случва в живота на човека, е свързано с неговата сексуалност или отразява състоянието на нещата в този аспект.

- Подаряването на банкноти насън означава намиране на партньор, а намирането на пълен портфейл е знак за насилствен секс според Фройд.

- Ако мъж намери банкноти насън, значи ще има допълнителен доход.

Според съвременната психология сънищата за пари отразяват подсъзнателния еквивалент на нещо важно за сънуващия. Добре е да си отговори всеки сам за себе си с какво свързва представата за парите - време, любов или енергия? Какви са личните му усещания за парите му - дали му стигат или изпитва сериозна липса от тях. Какво е мястото им в личния живот, за да може да се тълкува по-вярно всеки сън, свързан с пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#316555
Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на -
0
0
Потребител#316555
?Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ?
0
0